Κωστής Σαββιδάκης: «Απέναντι στους άντρες οι γυναίκες δεν πρέπει να είστε τόσο δυναμικές»

«Πρέπει να μαλακώσετε λίγο και να νιώσετε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωστής Σαββιδάκης: «Απέναντι στους άντρες οι γυναίκες δεν πρέπει να είστε τόσο δυναμικές»

Καλεσμένος στην στην εκπομπή Γεια σου βρέθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο επιτυχημένος ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ μέσα από το ρόλο του παπά στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Σε μια συζήτηση που είχε με την Μαρία Μπακοδήμου, δήλωσε πως στη σημερινή κοινωνία, ο ρόλος των δύο φύλων έχει αλλάξει. Δηλαδή πλέον, οι γυναίκες έχουν γίνει πιο δυναμικές από τους άντρες.

Οι δηλώσεις του Κωστή Σαββιδάκη

«Nομίζω ότι όλα τα αγόρια, όλοι οι άντρες δε μεγαλώνουμε ποτέ και εσείς οι γυναίκες θα πρέπει να το έχετε κατά νου για να μπορέσετε να ζήσετε καλύτερα στις σχέσεις σας. Να έχετε πάντα στο μυαλό ότι άντρας δε μεγαλώνει και ειδικά αν είναι με τη σχέση του, πρέπει να του συμπεριφέρεστε όπως σε ένα μικρό παιδί γιατί, όταν εμπιστευτεί ο άντρας, γίνεται πιο παιδί και από παιδί», ανέφερε αρχικά έπειτα από ερώτηση της παρουσιάστριας.

«Τα τελευταία χρόνια το πρότυπο έχει αλλάζει γιατί νομίζω οι γυναίκες έχετε αλλάξει, έχετε γίνει πιο δυναμικές οπότε το ανδρικό φύλο έχει αρχίσει και τρομοκρατείται. Θέλει μια ισορροπία. Πρέπει να μαλακώσετε λίγο και να αισθανθείτε ότι έχετε παιδιά απέναντί σας και να τους φερθείτε ανάλογα. Νομίζω ότι θα βοηθήσει», ανέφερε στην συνέχεια.

Θέλει απέναντι στις σχέσεις σας απέναντι στους άντρες να είστε όχι τόσο δυναμικές. Ενώ το θέλουμε και μας αρέσει αυτό, στη σχέση μας νομίζω ότι θέλουμε να είστε πιο μαμάδες, πιο ερωμένες, πιο συντρόφισσες, με την καλή την έννοια το λέω.», ξεκαθάρισε.

Δείτε επίσης: «Φύγαμε με βεντέτα» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Κωστή Σαββιδάκη για την οικογένειά του

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό

Ο Κωστής Σαββιδάκης σε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

Ο ηθοποιός λοιπόν, με βάση την τεράστια απήχηση, που είχε στο κοινό η σειρά, που συμμετείχε έκανε αποκαλύψεις για το πως τον αντιμετωπίζουν μετά το ρόλο του παππά. Πολλά ευτράπελα έχει ζήσει και παράλληλα εξομολογήθηκε πως αυξήθηκε κατά πολύ οι κατακτήσεις του από το γυναικείο του κοινό.

«Ήμουν σε μια έκθεση ζωγραφικής, ήταν δύο κυρίες άνω των 75, με πλησιάζει η μία χωρίς να μου μιλήσει, μου τραβάει λίγο το μούσι και γυρίζει και λέει στη φίλη της: «Είναι αληθινό τελικά». Δεν μου είπαν ούτε γεια, ούτε τίποτα και έφυγαν. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν ένα έργο τέχνης που απλά το είδαν και έφυγαν», περιέγραψε ο Κωστής Σαββιδάκης.

«Υπάρχουν πολλά πρόστυχα μηνύματα, πάρα πολύ πρόστυχα. Και φωτογραφίες και μηνύματα και βίντεο. Σε κάποια απαντώ».