Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπράντ: «Κλαίγαμε σαν μικρά παιδιά...» - Τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγα λεπτά μετά τον 2ο τοκετό

«Παίρνουμε εξιτήριο σήμερα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπράντ: «Κλαίγαμε σαν μικρά παιδιά...» - Τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγα λεπτά μετά τον 2ο τοκετό

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ έγιναν γονείς για δεύτερη φορά πριν από δύο ημέρες. Κατάφεραν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη κρυφή για εννέα ολόκληρους μήνες (δείτε εδώ πώς), καθώς υπήρξαν μερικά προβλήματα, όπως αποκάλυψε ο φωτογράφος, και ήθελαν να προστατεύσουν και το μοντέλο από όλα όσα μπορεί να ακούγονταν, αλλά και το ίδιο το μωρό.

Το πρωί της Κυριακής 2/4, λοιπόν, ο ίδιος μίλησε στο Open Weekend, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για το νέο κύκλο που ξεκινά στη ζωή του και την οικογένειά του που μεγάλωσε, ενώ περιέγραψε και τι συνέβη στον τοκετό, αλλά και μετά από αυτόν στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Οι νέες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου για το δεύτερο παιδί του με την Ανίτα Μπραντ

«Αχ Θέε μου.Το έχω ξαναζήσει, αλλά η κάθε φορά είναι διαφορετική. Θέλω να σου πω ότι είμαι πανευτυχής, αυτή είναι η λέξη, φοβάμαι και να το πω κιόλας. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τα παιδιά και από τη σιγμή που με αξίωσε ο Θεός έχω χάσει το μυαλό μου. Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα που βιώνω και εγώ αλλά και η Ανίτα. Είχα μεγάλο φόβο και μεγάλη αγωνία, γιατί είναι τόσο πολύπλοκη η διαδικασία, η σύλληψη, η εγκυμοσύνη, ο τοκετός για μια γυναίκα και τα έχω ζήσει όλα μερικά χρόνια τώρα και το έχω ζήσει στο 100%. Εξέταζα καθημερινά την Ανίτα, εγώ, γιατί έχω μάθει τα πάντα, αστειεύομαι, αλλά τα βασικά τουλάχιστον μπορούσα να τα κάνω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το Ανιτάκι χαίρει άκρας υγείας. Να σας πω για τον τοκετό. Ήρθαμε πριν δυο μέρες. Η πρώτη γέννηση του Χρηστάκη μας έγινε με φυσιολογικό τοκετό και όταν φτάσαμε εδώ, πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Αλλά κάποια στιγμή αρχίσαμε να φοβόμαστε, γιατί υπήρχε μια καθυστέρηση στη διαδικασία για να κατέβει το μωρό. Οπότε ο Θεός μας (ο γιατρός) και η φανταστική του ομάδα ανέλαβε αμέσως δράση και προχωρήσαμε σε καισαρική τομή. Σε τρία λεπτά, δυστυχώς δεν ήμουν μέσα γιατί απαγορεύεται, είχαμε στα χέρια μας ένα υγιέστατο, πανέμορφο, αγγελικό αγοράκι. Και η μαμά μετά από μία ώρα ήταν μαζί. Ήμασταν και οι τρεις και κλαίγαμε σαν μικρά παιδιά».

«Παίρνουμε εξιτήριο σήμερα, σε λίγες ώρες», επισήμανε στο τέλος με χαμόγελο ο Χάρης Χριστόπουλος.