«Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου "έσπασε" τη σιωπή της για το bullying που έχει δεχθεί

«Πλέον, είμαι πολύ πιο ανοιχτή στο να ακούσω και το ένστικτο μου...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν...» - Η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να γίνει μαμά από μέρα σε μέρα και τα συναισθήματά της γι' αυτό δεν περιγράφονται. Δεν έχει πραγματοποιήσει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις από τη στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος και το ανακοίνωσε σε όλους, ωστόσο την Κυριακή 2/4 μίλησε στο Open Weekend και αναφέρθηκε και στο μωρό που περίμενει, αλλά και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Μάλιστα, απάντησε και για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη μέλλουσα μαμά, επισημαίνοντας πως έφαγε πολύ "λάσπη" λόγω της παρουσίας της στο "γυαλί", κάτι που έζησε και εκείνη στα πρώτα της βήματα (δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη).

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Μπήκα στον μήνα μου, οπότε είναι κυριολεκτικά άμεσο. Έχω αγωνία, γιατί δεν ξέρω πώς θα έρθουν τα πράγματα, γιατί είναι κάτι ενετλώς καινούριο, αλλά είμαι χαρούμενη και προσπαθώ να είμαι ήρεμη», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την παρουσιάστρια του MEGA: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Και διαπιστώνω ότι σε πολλές από τις τοποθετήσεις της, αναφερόμενη σε εμένα, είναι σαν να με ξέρει. Με ερμηνεύει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν θα μιλήσω για bullying, δεν θα πάρω θέση για όλα αυτά, θα πω όμως ότι σίγουρα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μοιραστεί κοινές εμπειρίες και έχουν περάσει από ένα άλλο στάδιο κοινό της ζωής τους σε άλλες φάσεις μπορούν και καταλαβαίνονται».

«Δεν περιμένω συγγνώμη από κανέναν, δεν αναμένω, δεν προσδοκώ κάτι. Εγώ κοιτάζω να είμαι σωστή και να μην χρειάζεται εγώ να ζητήσω συγγνώμη από ανθρώπους. Οπότε αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Ασφαλώς και θέλω να επιστρέψω και ασφαλώς είναι κάτι που αγαπώ. Μιλάμε για ένα αντικείμενο το οποίο κάνω με πολλή αγάπη. Αλλά χρονικά όμως να πω πότε μπορεί να τοποθετηθεί αυτό το κομμάτι της επιστροφής, σίγουρα δεν είμαι σε θέση τώρα ούτε να σκεφτώ ούτε να προγραμματίσω. Θα πω ότι σίγουρα αυτό το οποίο με το καλό θα επιλέξω να κάνω θα με γεμίζει πάρα πολύ, αλλά πλέον, επειδή δεν έχω συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου, είμαι πολύ πιο ανοιχτή στο να ακούσω και το ένστικτο μου περισσότερο το οποίο, τώρα που το είχα λίγο κοιμίσει, τώρα που το σκέφτομαι, παλαιότερα. Ένας ωραίος συνδυασμός θα γίνει και όταν θα έρθει η ώρα θα είμαι εκεί σε ετοιμότητα και με αντανακλαστικά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης: Λάμπει από ευτυχία - Η μοναδική φωτογραφία της Μαλέσκου από τις ετοιμασίες της πριν τον γάμο με τον Δανιά