«Αποσύρομαι από τον...» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά πρώτη φορά για τα προσωπικά του

«Πιστεύω απόλυτα στη βαθιά δύναμη της φιλίας»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Αποσύρομαι από τον...» - Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απαντά πρώτη φορά για τα προσωπικά του

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις από την συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστό ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του πορεία, όσο και στην σχέση που έχει με τον έρωτα και την φιλία.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε την γνώμη που έχει για το νόημα της φιλίας, την οπτική που έχει με το ζήτημα του "έρωτα", αλλά και την απώλεια του αδελφού του.

Διαβάστε επίσης: «Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο! Έχουμε ραντεβού;» - Εκτός εαυτού ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την δημοσιογράφο του Super Κατερίνα

Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον έρωτα και την φιλία

«Ο έρωτας είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ αποσύρομαι γιατί έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα», ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Πιστεύω απόλυτα στη βαθιά δύναμη της φιλίας. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι εμένα οι φίλοι μου με έχουν μεγαλώσει, είχα δυο στοργικούς γονείς αλλά δεν είχαν και πολλά φόντα οι άνθρωποι. Με μεγάλωσαν οι φίλοι μου. Η απώλεια του αδερφού μου σε μικρή ηλικία με έκανε να αποζητώ περισσότερο τους φίλους», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στον ALPHA Κύπρου. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής που πρόσφατα έγινε μια ανακοίνωση για αυτόν (δείτε εδώ τι) αναφέρθηκε στην συνεργασία αλλά και στενή φιλία που είχε με τον Βλάσση Μπονάτσο ενώ περιέγραψε και τη στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φανέρωσε στην ίδια συνέντευξη κι ένα κρυμμένο «τραύμα». Το θάνατο του μικρότερου του αδελφού Αλέξανδρου όταν ο ίδιος ήταν 9 και ο αδελφός του 6 ετών και μιλά για εκείνες τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας του. «Το πένθος που έβλεπα στο σπίτι και στους γονείς μου μετά το θάνατο του μικρού μου αδελφού ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Μέχρι σήμερα τον θυμάμαι και πολλές φορές σκέφτομαι «τώρα ο Αλέξανδρος θα ήταν τόσο χρόνων», «τι θα έλεγε ο Αλέξανδρος αν ζούσε τώρα; Το όνομα του γιου μου είναι από τον μικρό μου αδελφό».

Για τον Βλάσση Μπονάτσο, αποκάλυψε:

«Όσοι ξέραμε τον Βλάσση και τον ξέραμε καλά, ξέρουμε έναν άλλον Βλάσση. Από τα πιο ευαίσθητα και τρυφερά πλάσματα που έχεις δει και έχεις συναντήσει στη ζωή σου. Το έκρυβε με την προσωπικότητα του και το έκανε όλο αυτό για να κρύβει ακριβώς αυτό. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί και πάρα πολύ τρυφερός άνθρωπος.

Πάω για ένα πρωινό γύρισμα, δεν θυμάμαι που, είμαι σε ένα αυτοκίνητο και οδηγάω πάνω στη γέφυρα της Χαλκίδας. Ακούω για τον θάνατο του Βλάσση στο ραδιόφωνο του Flash. Παρκάρω, κόρναραν από πίσω και έκαναν διάφορα, αρχίζω να παίρνω τηλέφωνο και μου τα είπαν. Το έμαθα πολύ άσχημα δηλαδή. Ήμασταν πολύ κοντά, κάναμε και οι δυο μας παρέα πέρα από την τετράδα.

Καλλιτεχνικά δεν μπορώ να πω αν εκτιμούσα κάτι πάνω του γιατί δεν το είχα δει ποτέ έτσι. Ήταν, τώρα ίσως ακουστεί λίγο χοντρό αυτό που λέω, σαν να ήταν ο ίδιος μέσα και έξω ένα έργο τέχνης. Δεν τον έκρινα ποτέ τον Βλάσση για το πως έπαιζε, τι έκανε και αν τραγουδούσε υπέροχα. Ήταν ο ίδιος κάτι σαν ρόλος. Σαν ένας υπέροχος ρόλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.