«Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο! Έχουμε ραντεβού;» - Εκτός εαυτού ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την δημοσιογράφο του Super Κατερίνα

Εκνευρίστηκε η Καινούργιου με την συμπεριφορά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο! Έχουμε ραντεβού;» - Εκτός εαυτού ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την δημοσιογράφο του Super Κατερίνα

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, συνάντησε τον Σπύρο Παπαδόπουλου έξω από το θέατρο, με σκοπό να τον ρωτήσει η δημοσιογράφο για τις δηλώσεις που έκανε για τον Πλούταρχο σχετικά με το λόγο που δεν τον έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Την αντίδραση του ωστόσο, δεν την περίμενε κανείς. Ούτε η δημοσιογράφος, ούτε και η παρουσιάστρια που μετά την προβολή του βίντεο, δήλωσε την απογοήτευση της.

Η αντίδραση του Παπαδόπουλου όταν τον συνάντησε η κάμερα

«Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο. Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού» είπε φανερά εξοργισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την πρώτη ερώτηση της δημοσιογράφου,

«Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, δεν θα κουραστώ να μην σας απαντώ. Εγώ τι να κάνω που περιμένετε αρκετή ώρα; Θα ‘ρθω εγώ έξω από το σπίτι σας αρκετή ώρα και θα αρχίσω να σας ρωτάω;» πρόσθεσε, ανεβαίνοντας στην μηχανή του για να αποχωρήσει.

Αφού το βίντεο έπαιξε με το που άνοιξε το μικρόφωνο της Κατερίνας Καινούργιου, είπε: «Η Μένια Κούκου είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους της εκπομπής μας, ευγενέστατη. Καμία όρεξη δεν είχε να περιμένει τόση ώρα απ’ έξω. Τη δουλειά της έκανε».

Τι είπε από πλευρά του ο Πλούταρχος

«Επιφυλάσσομαι να τοποθετηθώ στο μέλλον. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν έχω κοροϊδέψει ποτέ και κανέναν» δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στην εκπομπή “Πρωινό” αντικρούοντας έτσι τους ισχυρισμούς του Σπύρου Παπαδόπουλου.