Γιάννης Ζουγανέλης: «Αποστασιοποιήθηκα από...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεονώρας

«Με ενοχλεί και μερικές φορές με τρομάζει»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: «Αποστασιοποιήθηκα από...» - Η εξομολόγηση του ηθοποιού για το διαζύγιο της κόρης του, Ελεονώρας

Στο περιοδικό "Λοιπόν" έδω μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, που πρόσφατα αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου του φίλου Σάκη Μπουλά (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε στο περιοδικό για την οικογένεια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στην κόρη του, Ελεωνόρα και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον σύζυγο της, αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει με την ίδια.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για την κόρη του, Ελεωνόρα

Μετά το διαζύγιο της κόρης σας Ελεωνόρας Ζουγανέλη από τον Σπύρο Δημητρίου, τη συμβουλεύσατε κάτι;

Τίποτα απολύτως. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτό το κορίτσι που ναι μεν είναι δικό μου, αλλά δεν έχω παρέμβει ποτέ στη ζωή της. Ακόμη και αντίρρηση να είχα στις σχέσεις που είχε στη ζωή της, δεν θα έπαιρνα θέση. Στον λόγο της τιμής μου. Η μητέρα της έχει μια άλλη σχέση και μιλάνε. Εγώ αποστασιοποιήθηκα από ενδιαφέρον και όχι από αδιαφορία. Δεν ευδοκίμησε λοιπόν αυτή η σχέση και πήραν την απόφαση να χωρίσουν κοινή συναινέσει.

Φαντάζομαι ότι η κόρη σας είναι μια χαρά τώρα...

Ναι. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι από το καλοκαίρι είχαν έρθει σε προστριβές, αλλά πολιτισμένα.

Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για τον χωρισμό τους σας είχαν ενοχλήσει;

Με ενοχλεί και μερικές φορές με τρομάζει. Δεν θα με ενοχλούσε αν ήταν αλήθεια αυτά που δημοσιεύονται. Έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν. Μια φορά είχαμε πάει στην εκδήλωση ενός ξενοδοχείου και βγαίνοντας έξω είδα τη βαφτιστήρα μου Νικολέτα, με την οποία είχα να βρεθώ αρκετό καιρό. Από τη χαρά της ήρθε πάνω μου και με αγκάλιασε και έπεσε πάνω μου με όλο της το σώμα. Κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία και μια εφημερίδα που δεν υπάρχει πια με είχε εξώφυλλο «Ο Ζουγανέλης με γκόμενα στο ξενοδοχείο».