Γιάννης Ζουγαννέλης: «Στα τελευταία του δεν ήταν...» - Συγκινεί ο ηθοποιός για τον Σάκη Μπουλά

«Να ένα κακό στοιχείο του εαυτού μου»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό "Λοιπόν". Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα αναφέρθηκε στην κόρη του Ελεονώρα και το διαζύγιο της (δείτε εδώ τα λόγια του) μίλησε για την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα του αλλά και τον αδελφικό του φίλο, Σάκη Μπουλά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε τον τελευταίο καιρό, λίγο πριν φύγει από την ζωή ο ηθοποιός, το πως περνούσε τον χρόνο του.

Η αποκάλυψη του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Σάκη Μπουλά

Τις απώλειες πώς τις διαχειρίζεστε; Στο επάγγελμά σας καλώς ή κακώς χάνεις κάποιον δικό σου και πρέπει να ανέβεις στη σκηνή και να ψυχαγωγήσεις τον κόσμο.

Έχω χάσει πάρα πολλούς φίλους που τους έχω μέσα μου. Έτσι διαχειρίζομαι τις απώλειες. Έχω πονέσει πάντως πολύ, γιατί η απώλεια είναι απώλεια. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει εδώ και 25 χρόνια και τον σκέφτομαι πιο πολύ απ’ όταν ζούσε.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μανώλη Ρασούλη, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον προσφάτως αποχωρίσαντα Άκη Δαούτη, δεν είναι μόνο οι γνωστοί αλλά και άνθρωποι της καθημερινότητας.

Στις τελευταίες του στιγμές ο Σάκης Μπουλάς ήταν αισιόδοξος;

Όχι, δεν ήταν αισιόδοξος και αυτό ήταν κάτι στο οποίο δεν μπορούσα να ισορροπήσω. Να ένα κακό στοιχείο του εαυτού μου, όταν ήθελε να μου εκφραστεί για τα πράγματα αυτά, αποχωρούσα. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, στην αρχή είχε θυμό για όλο αυτό που του συνέβη αλλά μετά ισορρόπησε.

Ο Σάκης ήταν από τους πιο καλλιεργημένους και ωραίους ανθρώπους που είχα γνωρίσει. Δυστυχώς όμως δεν αγαπούσε τον εαυτό του όσο τον αγαπούσαμε εμείς.

Δεν πρόσεχε τον οργανισμό του όπως έπρεπε;

Ναι, αγαπούσε πολύ το αλκοόλ. Σημασία όμως έχει όταν φεύγει ο άλλος, να θυμόμαστε μόνο τα καλά.

«Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής και...»

Ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, δεν είναι λίγες οι φορές που σε συνεντεύξεις του μιλάει για τον χαμό του πολύ καλού του φίλου, και συγκινείται ιδιαίτερα. Την Τρίτη το μεσημέρι 29/3/22, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το πως γνώρισε τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και πως έγiναν αχώριστοι φίλοι.

«Με τον Σάκη έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Συνυπήρξαμε σε μία διάσταση ζωής. Βρεθήκαμε σε μία οντισιόν που έκανε ο αείμνηστος Μάνος Χατζηδάκις. Από εκεί ήταν το πρώτο γέλιο κι η πρώτη αγάπη» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.