Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είναι ανατριχιαστικό ότι...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή στον αέρα της ΕΡΤ

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φώτης Σεργουλόπουλος: «Είναι ανατριχιαστικό ότι...» - Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον παρουσιαστή στον αέρα της ΕΡΤ

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και τη επαγγελματική του πορεία στον χώρο.

Ακόμη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε λόγο για την κοινωνία που βρισκόμαστε, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις με τις τηλεοπτικές "σχέσεις", οι οποίες έχουν προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης: «Όταν θα κάνεις δουλειές βάλε και ένα τακούνι, μην ιδρώσεις...» - Χαμός στο πλατό της ΕΡΤ με τον Σεργουλόπουλο & την Μελιτά μετά τις δηλώσεις του Αρσενίου

Η εξομολόγηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για όλους και για όλα

«Όταν γίνονται μία αδιάκριτη ερώτηση ή αδιάκριτες δηλώσεις και προσβάλουν ανθρώπους. Τελευταία ακούμε για τις προηγούμενες σχέσεις ανδρών με γυναίκες, οι οποίες δεν είναι παρούσες και μου κάνει ανατριχιαστικό ότι ένας άνθρωπος έχει την άνεση τηλεοπτικά να βγει να πει ότι ήμουν την τάδε και της κάναμε τέτοια… χάρη. Έγινε δύο φορές καπάκι την προηγούμενη εβδομάδα και μου φαίνεται λίγο ότι δεν το έχουμε καταλάβει.

Ας το εξηγήσουμε. Πιστεύω ότι όντως μπορεί να έχουμε κάνει λάθη στο παρελθόν, όμως σιγά σιγά μπορούμε να μαθαίνουμε. Δεν σημαίνει ότι κάτι που έχει γίνει λάθος στο παρελθόν, δεν μπορώ να το διορθώσω και να το φτιάξω καλύτερα και να μάθω», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Η ίδια η τηλεόραση ό,τι έχει παράγει τις προηγούμενες ώρες, οπότε αυτό γίνεται πολύ μεγάλο και απασχολεί τον κόσμο. Ένας άνθρωπος έχει κάνει μια λάθος δήλωση κι είναι κακό. Το να γίνει πολύ μεγάλος ντόρος, είναι θέμα τηλεοπτικού χρόνου που πάει σκόρπια. Απλά αναμασάμε. Δεν είναι ότι φέρνεις έναν άνθρωπο για κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν. Απλά λέμε και ξαναλέμε αυτό που έχει ειπωθεί», τόνισε.