«Όταν θα κάνεις δουλειές βάλε και ένα τακούνι, μην ιδρώσεις...» - Χαμός στο πλατό της ΕΡΤ με τον Σεργουλόπουλο & την Μελιτά μετά τις δηλώσεις του Αρσενίου

Το ξεκαρδιστικό σκετσάκι τους για τον "άνδρα παλαιών αρχών"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν θα κάνεις δουλειές βάλε και ένα τακούνι, μην ιδρώσεις...» - Χαμός στο πλατό της ΕΡΤ με τον Σεργουλόπουλο & την Μελιτά μετά τις δηλώσεις του Αρσενίου

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που η σύζυγος του Σάκη Αρσενίου, Λαμπρινή Πλεύρη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον καρπό του έρωτά τους, και ο τραγουδιστής βγήκε να κάνει μερικές δηλώσεις. Δεν στάθηκε όμως μόνο στην γέννηση του γιου του, αλλά προχώρησε και σε αποκαλύψεις για τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει η γυναίκα του για να είναι μαζί της.

Επειδή, λοιπόν, μιλούσε για δουλειές του σπιτιού και την φροντίδα του ίδιου (δείτε εδώ αναλυτικά), προκάλεσε αντιδράσεις και πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι εναντιώθηκαν σε εκείνον, υποστηρίζοντας πως δεν δύναται το 2023 κάποιος να έχει τέτοιες απαιτήσεις, ενώ υπήρξε και η άλλη πλευρά που ανέφερε πως εάν είναι σύμφωνοι και οι δύο και περνούν καλά έτσι, τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (δείτε εδώ τι απάντησε η σύντροφός του).

Όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργήθηκε, όμως, δεν πέρασε απαρατήρητος από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, οι οποίοι έκαναν ένα σκετσάκι αποκλειστικά για το ζευγάρι, σατιρίζοντας με ξεκαρδιστικό τρόπο τις απόψεις τους, στον αέρα της ΕΡΤ και στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν την Παρασκευή 31/3.

Το ξεκαρδιστικό σκετς του Σεργουλόπουλου και της Μελιτά για τις δηλώσεις του Αρσενίου για τον άντρα παλαιών αρχών

«Θα γίνω γυναίκα. Πρέπει να παντρευτώ. Έχω μείνει πολύ πίσω. Θα γίνω γυναίκα της παντρειάς. Γιατί παραμεγάλωσα και δεν με παίρνει κανείς. Ράφι μου χτίζουν στο Χαλάνδρι για να κάτσω», είπε η παρουσιάστρια, η οποία μπήκε στο πλατό με ξεσκονόπανα και τα μαλλιά της ανακατεμένα και πιασμένα με μαντήλι.

«Να σε βάλουν. Ένα κορίτσι ήσουν και αντί να σε βάλουν με τα κουζινικά να μάθεις να σφουγγαρίζεις, να ξεσκονίζεις, να μαγειρεύεις, να ξέρεις τι είναι όλα αυτά, πήγες και έκανες νομική. Και πιάνο; Τι είσαι η Μπαχάουερ;», της είπε τότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε:

«Τον άντρα για να τον πάρεις πρέπει να έχεις σκεφτεί πριν να τον σαγηνεύσεις με την νοικοκυροσύνη σου. Όταν θα κάνεις τις δουλειές βάλε και ένα τακούνι, δεν πειράζει, χαμένο δεν θα πάει. Και βαμμένη! Μη σε δω Κατσιβέλλα, ότι έχει ιδρώσει. Μη δει ο άντρας σκόνη. Πως θα δει το ματς με σκόνη;».