Σάπισαν τα χείλη της μετά από πλαστική - Σοκάρει η σημερινή εικόνα της συγγραφέα, Κατερίνας Πλουμιδάκη

Προσοχή! Σκληρές εικόνες!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάπισαν τα χείλη της μετά από πλαστική - Σοκάρει η σημερινή εικόνα της συγγραφέα, Κατερίνας Πλουμιδάκη

Σοκάρουν τα λόγια της συγγραφέας Κατερίνας Πλουμιδάκη, η οποία μετά από πλαστική επέμβαση που έκανε, είδε τα χείλη της να σαπίζουν. Ένας πλαστικός χειρούργος με καταγωγή από την Ελλάδα, της συστήθηκε ως ειδικός με εκατοντάδες πελάτες από όλη την Βόρειο και την Λατινική Αμερική, και την έκανε να κινδυνεύσει να χάσει τη ζωή της. Σήμερα, προσπαθεί να διορθώσει ό,τι μπορεί από την σημερινή της εικόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Protothema.gr.

«Είμαι με τον άνδρα μου σε μονοήμερη εκδρομή το 2020, στο Βέιλ στο Κολοράντο, για την Ημέρα των Ευχαριστιών σε εποχή Covid. Εκεί που περπατούσαμε στο δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά μας πιάνει την κουβέντα κάποιος και μας συστήνεται ως Έλληνας πλαστικός χειρουργός. Με κοιτούσε έντονα και μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς να του έχω δώσει κανένα δικαίωμα με ρωτάει “Τι έχεις κάνει στα χείλη σου;” Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια είχα κάνει μια ένεση κολλαγόνου. Είχα λεπτά χείλη και ήθελα λίγο να τα αυξήσω, τίποτα υπερβολικό», εξομολογήθηκε στην ιστοσελίδα η συγγραφέας που έγραψε μεταξύ άλλων τα βιβλία "Πάλι Χώρισα", "Άντρες έχουμε… γυναίκες ψάχνουμε!" και "Δανεικός Χρόνος".

Δείτε επίσης: Αγνώριστη η Linda Evangelista μετά την αποτυχημένη πλαστική - Δε θα επανέλθει ποτέ

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ο εφιάλτης άρχισε μετά το πρώτο χειρουργείο. Ενώ ξεκίνησε να πάει στην Φλόριντα για μία βδομάδα και να φύγει, αφού θα είχε αναρρώσει, κατέληξε να κάνει 7 χειρουργεία και πάνω από 40 εβδομάδες ενέσεων.

«H πρώτη εβδομάδα μετά το χειρουργείο, το οποίο κράτησε πάνω από 6 ώρες, πέρασε άσχημα για μένα. Όπως με ενημέρωσε ο γιατρός δεν είχα καλή επούλωση, η αλήθεια είναι πως το χειρουργημένο σημείο νέκρωνε χωρίς εκείνος προφανώς να το έχει αντιληφθεί. Έτσι στις 27 Ιουλίου κι αφού δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την επούλωσή μου, αποφάσισε να μου χορηγήσει μία ένεση με αιμοπετάλια που αξιοποιεί τα επουλωτικά συστατικά του αίματος, για να επιταχύνει τον φυσικό ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της θεραπείας και να αποκαταστήσει έτσι τις βλάβες.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η επιλογή για θεραπεία με αιμοπετάλια επιβάρυνε την κατάσταση στην περιοχή των χειλιών καθώς δεν είναι εγκεκριμένη από τον FDA για την ένδειξη της φλεβικής συμφόρησης. Επιπλέον, τα αιμοπετάλια είναι παράγοντες πήξης, που βοηθούν τον οργανισμό να σχηματίσει θρόμβους. Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω θρόμβωση και κατέστρεψε οποιαδήποτε εναπομείνασα ροή αίματος αντί να ανακουφίσει τη φλεβική συμφόρηση. Έμεινα με το νεκρό δέρμα από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 6 Αυγούστου, με κίνδυνο να πεθάνω», είπε και σόκαρε.

Δείτε επίσης: «Το πρόσωπο μου δεν...» - Συγκλονίζει η αεροσυνοδός που ισχυρίζεται ότι παραμορφώθηκε από πλαστικό

Η σημερινή εικόνα της Κατερίνας Πλουμιδάκη

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά γιατί η μύτη μου έχει μετατοπιστεί από το κέντρο του προσώπου και τα ιγμόρεια μου έχουν διογκωθεί. Δεν επιτρέπεται να εκτεθώ στον ήλιο, δεν επιτρέπεται να βγω έξω αν έχει πολύ κρύο γιατί δεν έχω καλή αιμάτωση. Δεν επιτρέπεται να τρέξω ή να κάνω οποιοδήποτε άθλημα, κολύμπι στη θάλασσα, δεν μπορώ να φάω κανονικά, δεν μπορώ να γελάσω, χαμογελάσω, κλάψω, χασμουρηθώ, εκφραστώ έντονα, τραγουδήσω, φιλήσω. Επειδή δεν έχω πια σφιγκτήρα μυ στόματος καθώς μου τον έκοψε ο γιατρός στο χειρουργείο, πίνω μόνο μέσα από καλαμάκι», ανέφερε για την σημερινή της κατάσταση, στο protothema.gr

Κατερίνα Πλουμιδάκη πλαστική χείλη

Κατερίνας Πλουμιδάκη παραμόρφωση
Κατερίνας Πλουμιδάκη πλαστική

Συγγραφέας χείλη