Τέμπη: Τοποθετήθηκε εκκλησάκι στη μνήμη των θυμάτων - Το κόστος ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ (Φωτογραφία)

Στο σημείο του δυστυχήματος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τέμπη: Τοποθετήθηκε εκκλησάκι στη μνήμη των θυμάτων - Το κόστος ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ (Φωτογραφία)

Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την ημέρα εκείνη, που 57 άτυχοι άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά τα δύο τρένα, που συγκρούστηκαν στην περιοχή των Τεμπών με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Πρωινού τη Δευτέρα 3/4 έγινε γνωστό, πως στο σημείο, που έφυγαν οι άνθρωποι τοποθετήθηκε ένα εκκλησάκι, για να τιμηθούν οι έτσι οι ψυχές, που χάθηκαν τόσο άδοξα και άδικα.

Δείτε εδώ επίσης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δεύτερος σταθμάρχης - Τι υποστήριξε για την διόρθωση με μπλάνκο

Πλάνα από το εκκλησάκι στο σημείο που συγκρούστηκε το τρένο στα Τέμπη

Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε, πως η τοποθέτηση και η αγορά της κατασκευής ξεπέρασε τις 10.000 ευρώ, ωστόσο επικράτησε ένας ''σάλος'' σχετικά με τον πρόσωπο, που ανέλαβε το κόστος.

Καταστράφηκε το χωράφι του από τους διασώστες και τραυματίες της τραγωδίας

90χρονος αγρότης φέρεται να μήνυσε τον ΟΣΕ επειδή καταστράφηκε μέρος του χωραφιού του εξαιτίας του δυστυχήματος στα Τέμπη. Το ποσό που ζητάει είναι 2.000 ευρώ αποζημίωση για τους 4 τόνους σιτάρι, που δε θα βγάλει από το χωράφι του λόγω της χρήσης του από τους διασώστες για να επιχειρήσουν για το δυστύχημα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο αντιδήμαρχος Τεμπών που μίλησε στο Πρωινό και όπως ανέφερε θα χτιστεί και εκκλησάκι στο σημείο του δυστυχήματος.

«190 να ήμουνα, όταν έχουν πεθάνει 57 άνθρωποι στο χωράφι μου δεν θα έπαιρνα τα λεφτά. Θα ντρεπόμουν» είπε με έμφαση ο Γιώργος Λιάγκας.