«Έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης...» - Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός στο Break@fast Star

«Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης...» - Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός στο Break@fast Star

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού του Λευτέρη Χαρίτου με την Μαρκέλλα Γιαννάτου, πριν από λίγες μόνο ημέρες. Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός θέλησαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους στην ζωή τους, παρά την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια, πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αναρτώντας μια όλο γλύκα φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της - δείτε την εδώ.

Στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@star» αναφέρθηκαν στον συγκεκριμένο χωρισμό κιαι σύμφωνα με δημοσιογράφο της Real News, επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός των δύο καλλιτεχνών.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού στο Breakfast@star

«Είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης.

Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ. Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία», είπε η δημοσιογράφος.

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν ποτέ Γιαννάτου - Χαρίτος

Την Μαρκέλλα Γιαννάτου υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10/3 στο «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, καθώς η ηθοποιός συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», την οποία σκηνοθετεί ο σύντροφός της Λευτέρης Χαρίτος.

Φυσικά οι ερωτήσεις για τον επικείμενο γάμο του ζευγαριού δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Ωστόσο η ηθοποιός απάντησε με βεβαιότητα για τις επιλογές, στηρίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε» ανέφερε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» πρόσθεσε η ηθοποιός.