Το ξέσπασμα της Καινούργιου για το Μουτσινά έφερε την αποκάλυψη - «Σε λίγο θα είμαστε στην ίδια εταιρεία»

Να τα μας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το ξέσπασμα της Καινούργιου για το Μουτσινά έφερε την αποκάλυψη - «Σε λίγο θα είμαστε στην ίδια εταιρεία»

Εδώ και λίγες ημέρες φαίνεται να έχει δημιουργηθεί μια άτυπη κόντρα ανάμεσα στο Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου με τους άλλοτε φίλους και συναδέλφους να ανταλλάσσουν έντονα σχόλια ο καθένας από την εκπομπή, που παρουσιάζει (δείτε εδώ το πρόσφατο άδειασμα του Μουτσινά στην Καινούργιου).

Τη Δευτέρα 3/4 η παρουσιάστρια μέσα από το Super Κατερίνα πήρε το λόγο και έκανε σαφές στο κοινό, πως δεν υπάρχει καμία ανοιχτή κόντρα και πως - όσα ανταλλάσσουν μεταξύ τους - είναι στα όρια του χιούμορ και της πλάκας.

Και αφού λοιπόν ξεκαθαρίστηκε το τοπίο για τη σχέση τους, στη συνέχεια της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έμελλε να ρίξει τη δική του βόμβα, αφού άφησε να εννοηθεί, πως από του χρόνου όλοι τους θα ανήκουν στην ίδια εταιρεία.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά

Τι σημαίνει αυτό λοιπόν; Όπως είναι γνωστό Καινούργιου και Μικρούτσικος είναι στην Barking Well και από την άλλη το συμβόλαιο του Μουτσινά με το ΣΚΑΪ ολοκληρώνεται φέτος! Μήπως εν τέλει ο Νίκος δε σταματήσει από την τηλεόραση και τον δούμε από του χρόνου στο δυναμικό του Κοκλώνη; Ποιος ξέρει...

«Παιδιά, είναι δυνατόν; Γιατί το κάνετε αυτό; Είμαστε και στην ίδια εταιρία παραγωγής; Είναι άσχημο...δηλαδή δεν υπάρχει καμία κόντρα...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συμπληρώνει: «Και σε λίγο θα είμαστε στην ίδια εταιρεία...».

Τι είχε απαντήσει η Καινούργιου στο "Παλιά τηλεόραση"

Κατερίνα Καινούργιου στις 27/10 στην εκπομπή της θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο του παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη της με ευγενικό τρόπο χωρίς να θέλει να συνεχίσει το θέμα.

«Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια».