Νίκος Μουτσινάς: «Ξεφτιλίκι, φαγητό και...» - Έξαλλος ο παρουσιαστής με την Καινούργιου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: «Ξεφτιλίκι, φαγητό και...» - Έξαλλος ο παρουσιαστής με την Καινούργιου

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» προβλήθηκαν τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου το ίδιο πρωί στην δική της εκπομπή στο ALPHA, για τον Νίκο Μουτσινά και το σχολιασμό του για το Survivor all star και τον Ατζούν.

«Να μιλήσουμε για παλιά τηλεόραση; Πού είναι ο Νίκος; Τολμάς ρε να το κόψεις το μεσημέρι και να το παίξεις με τον Ατζούν; Τολμάει; Τολμάει αφού τα λέει όλα και για το κανάλι του, δεν τον νοιάζει καθόλου», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι παλιά τηλεόραση, περιμένω να το παίξεις, μη σου πάει… Σε έχω για δυνατό» - δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Η απάντηση του Μουτσινά στην Καινούργιου

«Δεν ήταν δική μου απόφαση να παίξει το απόσπασμα γιατί δεν το είχα δει, με την κουμπάρα σου βρείτε τα Κατερίνα. Παρ΄ όλα αυτά είναι παλιά τηλεόραση, είναι μεγάλη αλήθεια. Είναι παλιά τηλεόραση. Είναι ύπουλη τηλεόραση. Φάγανε κιόλας; Ωραία. Ξεφτιλίκι. Φαγητό. Παραλία…» είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

Η έμμεση "σπόντα" της Κατερίνας Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά καιρούς έχει δεχθεί έντονες και άσχημες κριτικές για την εκπομπή της, για τον τρόπου που επιλέγει να παρουσιάσει τα θέματά της, αλλά και για την εμφάνισή της από διάφορους ανθρώπους του χώρου και όχι μόνο. Όσο ανεπηρέαστη και να προσπαθεί να μείνει όμως, δεν το καταφέρνει όταν τα κακόβουλα σχόλια αυτά προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζει και συγκεκριμένα από παλιούς της φίλους.

Τις προάλλες, για παράδειγμα, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, χαρακτήρισε το Super Κατερίνα "παλιά τηλεόραση και φρικτή" (δείτε εδώ αναλυτικά γιατί). Την Δευτέρα 27/3, λοιπόν, η παρουσιάστρια, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την δυσαρέσκειά της χωρίς βέβαια να κάνει κάποια αναφορά στο όνομα του παλιού της συνεργάτη και χωρίς να θέλει να συνεχίσει το θέμα.

«Εδώ βγαίνουν και λένε ότι η εκπομπή μας είναι φρικτή και δεν απαντάμε, τι λέτε τώρα…», είπε χαρακτηριστικά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε αμέσως όλο νόημα: «Και ποιοι τα λένε είναι το θέμα…».