Καινούργιου για Μουτσινά: «Τολμάς ρε να το κόψεις και να το παίξεις με τον Ατζούν; Μη σου πάει...»

«Αυτό είναι παλιά τηλεόραση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καινούργιου για Μουτσινά: «Τολμάς ρε να το κόψεις και να το παίξεις με τον Ατζούν; Μη σου πάει...»

"Καρφιά" προς τον Νίκο Μουτσινά πέταξε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 30/3 στην εκπομπή της, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star και συγκεκριμένα, του παιχνιδιού με τις ερωτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί που ήταν πολύ προσωπικές.

Όπως παρακολουθήσαμε, ο Τούρκος παραγωγός έκανε στους δεσμευμένους και τους χωρισμένους ερωτήσεις για την ερωτική τους ζωή, γεγονός μάλιστα που έφερε την αποκάλυψη σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχολιάζοντας το περιστατικό στην εκπομπή Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια "την είπε" στον Νίκο Μουτσινά, που πριν μερικές εβδομάδες είπε την εκπομπή της "Παλιά τηλεόραση" λόγω της θεματολογίας τους και του σχολιασμού τους - δείτε εδώ.

Το "καρφί" της Καινούργιου στον Μουτσινά

«Να μιλήσουμε για παλιά τηλεόραση; Πού είναι ο Νίκος; Τολμάς ρε να το κόψεις το μεσημέρι και να το παίξεις με τον Ατζούν; Τολμάει; Τολμάει αφού τα λέει όλα και για το κανάλι του, δεν τον νοιάζει καθόλου», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι παλιά τηλεόραση, περιμένω να το παίξεις, μη σου πάει… Σε έχω για δυνατό».

Τι είχε απαντήσει η Καινούργιου στο "Παλιά τηλεόραση"

Κατερίνα Καινούργιου στις 27/10 στην εκπομπή της θέλησε να απαντήσει στο σχόλιο του παρουσιαστή και πρώην συνεργάτη της με ευγενικό τρόπο χωρίς να θέλει να συνεχίσει το θέμα.

«Μας είπε παλιά τηλεόραση και μου στέλνανε συνέχεια μηνύματα να μου πουν ότι δεν ήταν ωραίο», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν κάποιος άνθρωπος με έχει βοηθήσει γιατί εγώ αν δεν ήταν ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα, τα ξεπερνάω. Ακόμα και και αν κάτι λίγο με στεναχωρήσει. Αυτό ήθελα να πω γιατί τον αγαπώ ιδιαιτέρως. Παλιά τηλεόραση όμως εδώ, ο Μουτσινάς κάνει την καινούργια».