Survivor All Star: «Είναι περίπλοκο! Είμαστε...» - Σε έντονη αμηχανία ο Βασάλος με τις ερωτήσεις του Ατζούν για την Βαλαβάνη

«Δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τις κάνω όλες εδώ στο quiz»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: «Είναι περίπλοκο! Είμαστε...» - Σε έντονη αμηχανία ο Βασάλος με τις ερωτήσεις του Ατζούν για την Βαλαβάνη

Μετά τον αγώνα επάθλου στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του Survivor all star (δείτε εδώ ποια ομάδα κέρδισε), Μπλε και Κόκκινοι πήγαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συναντήσουν τον Ατζούν για ένα ακόμα απολαυστικό παιχνίδι δημοπρασίας.

Αρχικά, όλοι οι παίκτες έπρεπε να απομνημονεύσουν με την σειρά του πίνακα δέκα συγκεκριμένα ονόματα ορισμένων πόλεων, ενώ ταυτόχρονα ο Τούρκος παραγωγός τους έκανε πικάντικες ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

Όποιος παίκτης θυμόταν τις περισσότερες πόλεις, τότε θα κέρδιζε και τα περισσότερα χρήματα για την δημοπρασία με φαγητά που θα ακολουθούσε αμέσως μετά. Όταν ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ήταν αναμενόμενο πως ο Ατζούν θα τον ρωτούσε για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι ερωτήσεις του Ατζούν για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που έφεραν σε αμηχανία τον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες την καρδιά μου, εννοείται, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Είναι πολύπλοκο, δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τις κάνω όλες εδώ στο quiz», είπε φανερά αμήχανος ο Κωνσταντίνος.

Ο Ατζουν επέμενε, από την άλλη και τον ρώταγε «ξέρεις ή δεν ξέρεις αν είστε μαζί;», με εκείνον να εξακολουθεί να απαντά πως είναι περίπλοκο.

«6 χρόνια ήταν η σχέση. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο τα φτιάξαμε και μετά από από κάνα 2βδομάδο συγκατοικήσαμε», πρόσθεσε.

Τι απάντησε η Ευρυδίκη όταν ρωτήθηκε πριν λίγο καιρό για τον Βασάλο

«Θα μου επιτρέψεις να μην σου απαντήσω με όλο τον σεβασμό, καταλαβαίνω τη δουλειά που κάνεις γιατί την έχω κάνει κι εγώ. Ωστόσο, έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε βγάλει τον κόσμο έξω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν ένα ζευγάρι που έβγαζε φωτογραφίες, αλλά έχουμε πει κι εγώ κι ο Κωνσταντίνος ότι πλέον δεν θα το κάνουμε αυτό, όχι γιατί θέλουμε να κρατήσουμε κάτι μυστικό ή κρυφό ή με ερωτηματικό ή μυστήριο, αλλά με τα χρόνια εξελίσσεσαι σαν άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.