Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Με σκορ 7-6

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Για το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού αγωνίστηκαν στο αποψινό 29/3 επεισόδιο του Survivor all star Διάσημοι και Μπλε και όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του αγώνα, οι δύο ομάδες θα έπαιζαν για τα tweets του κόσμου αλλά και για φαγητό.

Αμέσως μετά, τους γνωστοποίησε πως η Μαριαλένα δεν νιώθει καλά στην υγεία της για αυτό και θα βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αποψινό 29/3 έπαθλο επικοινωνίας

Έτσι λοιπόν, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για αυτό και έφτασαν μέχρι το 6-6. Τελικά, η ομάδα που κέρδισε απόψε ήταν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Να τονίσουμε πως είναι πρώτη τους νίκη μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, μιας και μέχρι στιγμής όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, που ήταν ασυλίες, τις είχαν κερδίσει οι Διάσημοι.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο!

H 12η εβδομάδα που το Survivor All Star βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ ήταν άκρως αποκαλυπτική και ανατρεπτική και θα ολοκληρωθεί αύριο, Πέμπτη 30/3, με μια ακόμη αποχώρηση!

Οι αγώνες ασυλίας για τους Μπλε δεν πήγαν καθόλου καλά αφού έκαναν 3/3 ήττες και έχουν 4 προτεινόμενους προς αποχώρηση! Πρώτα ψηφίστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου και τελευταία η Ελένη Χαμπέρη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, στο αυριανό επεισόδιο το όνομα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός θα είναι της Ελένης Χαμπέρη! (δείτε εδώ βίντεο που κυκλοφόρησε και την δείχνει να τρώει στο δάσος μερίδες από φαγητό delivery).