Survivor All Star highlights 29/3: Τα "ξέρασε" όλα ο Βασάλος για την Βαλαβάνη! Ανακοινώθηκε ο γάμος μετά τον τελικό

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 29/3: Τα

Ένα αποκαλυπτικό επεισόδιο ήταν το χθεσινό 29/3. Οι παίκτες του Survivor All Star με ερωτήσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί έκαναν αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική του ζωή για πρώτη φορά. Τι συνέβη στον αγώνα; Ποιος αποχώρησε;

Δείτε επίσης: Bye Bye - Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε 30/3

Τα 29/3 highlights του Survivor All Star

«Έχω κουραστεί! Όπου φυσάει ο άνεμος» - Έξω φρενών οι Κόκκινοι με τον Σπύρο Μαρτίκα

Με εντάσεις και αιχμηρές δηλώσεις ξεκίνησε το επεισόδιο με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής, εξαιτίας τα όσα έγιναν στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 28/3 οι Μπλε έχασαν και την τρίτη ασυλία με αποτέλεσμα να έπρεπε να βγάλουν έναν ακόμη δικό του ως υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά αυτή ήταν η Ελένη Χαμπέρη, κάτι που παραξένεψε αρκετά τους Κόκκινους, ειδικά το γεγονός πως και η Στέλλα είχε πάρει ψήφους, υποστηρίζοντας πως είναι παράνοια όλο αυτό που συμβαίνει.

Ο Σπύρος τότε έγινε έξαλλος και τα έβαλε με τους Διάσημους, τονίζοντας πως η θέση τους είναι πάρα πολύ δύσκολη και καλύτερα να μην σχολιάζουν, μιας και δεν ξέρουν τι περνάνε -δείτε εδώ όλο το σκηνικό στο χθεσινό συμβούλιο.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο, οι Κόκκινοι τοποθετήθηκαν για τα όσα είπε ο Σπύρος αλλά και για την γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας είχε μαγειρέψει την ψηφοφορία πριν από τρεις εβδομάδες για να βγάλει την Χαμπέρη στο τάκο και τώρα προσπαθεί να πείσει ότι η Στέλλα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όπου φυσάει ο άνεμος είναι! Το τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στον Σπύρο», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Για να μην είμαι άδικος, όταν χάνεις τρεις ασυλίες είναι πάρα πολύ δύσκολο και βαρύ και να ψηφίσεις και για τις σχέσεις των παικτών. Οπότε καταλαβαίνω την αντίδραση του Μαρτίκα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψήφιζα τη Στέλλα», είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δήλωσε κουρασμένος από τη συμπεριφορά του Μαρτίκα.

Δείτε επίσης: Θα γεμίσουν στομάχια απόψε 30/3! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

«Την αδικία δεν την μπορώ ρε φίλε» - Έξαλλη η Ρία με την Σταυρούλα

Σειρά είχε η Ρία η οποία ξέσπασε για την Σταυρούλα.

Συγκεκριμένα, η νέα παίκτρια της μπλε ομάδες ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι συνεχώς ο πιο εύκολος στόχος και πως δεν μπορεί άλλο την αδικία.

Δείτε επίσης: Trailer (30/3): «Μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας» - Ο Κόρο "αδειάζει" δημόσια τον Ηλία Μπόγδανο

«Πρώτη φορά νιώσω σε αυτό το παιχνίδι πως έχω τρελαθεί! Ναι, ρε φίλε, γιατί εγώ την αδικία δεν την μπορώ. Το ότι ξεκινάει ο αγώνας και η ροή των ματσαρισμάτων πηγαίνει έτσι, δεν θα βγω ποτέ πρώτη αλλά τρίτη και τέταρτη ναι γιατί πηγαίνουν έτσι τα ματσαρίσματα και πρέπει να με διαλέξουν ή να διαλέξω. Ποτέ όμως δεν έχω βγει από την αρχή και να πω «παιδιά…» που θα μπορούσα και γω να το κάνω έτσι, για να επιλέξω κάποιους παίκτες που θέλω.

Η αλήθεια είναι ότι με την Σταυρούλα δεν έχω έρθει κοντά, δεν ξέρω και πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Θεωρώ ότι πολλές φορές οι τοποθετήσεις της δεν στέκουν. Ξεκίνησε να μιλάει με τη Στέλλα, είπε πως «κάποιοι έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες» και η Στέλλα την ρώτησε για ποιους μιλάει και εκείνη είπε «και για σένα αλλά και για άλλο άτομο, την Ρία». Όταν πηγαίνω δηλαδή στον στόχο, μόνη μου πηγαίνω; Είμαι στο γυμναστήριο, πετάω στόχους και έχω πάρα πολλές ευκαιρίες; Παίζω με κάποια αντίπαλο.

Η Ρία είναι ο πιο εύκολος στόχος εδώ μέσα γιατί η Ρία ειναι η κοπέλα που… «τι σχέση έχει με το Survivor» και καλώς ή κακώς κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Ασχολούμαι με την μόδα οπότε, επειδή δεν είμαι αθλήτρια, όσες νίκες και να φέρω και ότι και να δώσω δεν θα ανταμειφθεί ποτέ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με υποστηρίζουν και εμένα μου αρκεί που το βλέπω στα μάτια τους. Το να το δει όλη η ομάδα ή οι παίκτες εδώ μέσα δεν με ενδιαφέρει. Η Σταυρούλα είναι από τους παίκτες που δεν θα το δει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρία.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για αυτό και έφτασαν μέχρι το 6-6. Τελικά, η ομάδα που κέρδισε απόψε ήταν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.

Να τονίσουμε πως είναι πρώτη τους νίκη μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, μιας και μέχρι στιγμής όλα τα προηγούμενα παιχνίδια, που ήταν ασυλίες, τις είχαν κερδίσει οι Διάσημοι.

«Είναι περίπλοκο! Είμαστε...» - Σε έντονη αμηχανία ο Βασάλος με τις ερωτήσεις του Ατζούν για την Βαλαβάνη

Μετά τον αγώνα επάθλου Μπλε και Κόκκινοι πήγαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συναντήσουν τον Ατζούν για ένα ακόμα απολαυστικό παιχνίδι δημοπρασίας.

Αρχικά, όλοι οι παίκτες έπρεπε να απομνημονεύσουν με την σειρά του πίνακα δέκα συγκεκριμένα ονόματα ορισμένων πόλεων, ενώ ταυτόχρονα ο Τούρκος παραγωγός τους έκανε πικάντικες ερωτήσεις για την προσωπική τους ζωή.

Όποιος παίκτης θυμόταν τις περισσότερες πόλεις, τότε θα κέρδιζε και τα περισσότερα χρήματα για την δημοπρασία με φαγητά που θα ακολουθούσε αμέσως μετά. Όταν ήρθε η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ήταν αναμενόμενο πως ο Ατζούν θα τον ρωτούσε για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά, την έχω μες την καρδιά μου, εννοείται, αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Είναι πολύπλοκο, δεν έχω κάνει καμία δήλωση, θα τις κάνω όλες εδώ στο quiz», είπε φανερά αμήχανος ο Κωνσταντίνος.

Ο Ατζουν επέμενε, από την άλλη και τον ρώταγε «ξέρεις ή δεν ξέρεις αν είστε μαζί;», με εκείνον να εξακολουθεί να απαντά πως είναι περίπλοκο.

«6 χρόνια ήταν η σχέση. Μετά το Survivor, τον Αύγουστο τα φτιάξαμε και μετά από από κάνα 2βδομάδο συγκατοικήσαμε», πρόσθεσε.

«Θα παντρευτούμε» - Σοκ! Αποκαλύφθηκε ο γάμος τους

Όταν ήρθε η σειρά του Ηλία Μπόγδανου, ο Ατζούν έκανε λόγω για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ενώ τον ρώτησε αν θα ανέβουν στο μέλλον τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Αυτό είναι σίγουρο, αλλιώς δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Αν είναι δυνατόν! Και σύντομα κιόλας» είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος ωστόσο σύμφωνα με τις αντιδράσεις του Ατζούν και των υπόλοιπων παικτών, μάλλον δεν κατάλαβε καλά την ερώτηση.

Παρόλα αυτά, όμως, μπορεί πράγματι να εννοούσε πως θα κάνουν το επόμενο βήμα σύντομα.

«Σε βλέπει τώρα σίγουρα και θα είναι πολύ χαρούμενη που θα το ακούσει αυτό», του απάντησε ο Τούρκος παραγωγός.

«Στο παρελθόν...» - Η αποκάλυψη Πρίαμου και Ελευθερίου για τη σχέση τους

Όταν ήρθε η σειρά του Μάριου και της Ελευθερίου, έγινε το... έλα να δεις, μιας και φυσικά ο Ατζούν ρώτησε ο ένας τον άλλον για τις μεταξύ τους σχέσεις.

«Είμαστε μια χαρά με την Ελευθερία. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Προσπαθείς τώρα να με συγχίσεις αλλά δεν θα τα καταφέρεις. Ναι είμαστε κοντά» ανέφερε από πλευράς του ο Μάριος Πρίαμος με τον ίδιο να φαίνεται πως είναι αμήχανος.

«Πολύ καλά απάντησε, του το δίνω! Εντάξει... Είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Γενικά στη ζωή μου αυτοσαρκάζεσαι, γιατί πρέπει, για να προχωράς παρακάτω και να μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά. Ο Μάριος είναι ευγενικός μερικές φορές. Θέλει χρόνο για να τον εμπιστευτώ ξανά. Τον εμπιστευόμουν στο παρελθόν, όχι πια», απάντησε με την σειρά της η Ελευθερία.

«Στα casting ήθελε ο ένας να διώξει τον άλλο» - Η αποκάλυψη του Ατζούν για Σάκη και Μαριαλένα πριν γίνουν ξανά ζευγάρι

Όταν ήρθε η σειρά του Σάκη και της Μαριαλένας, ο Ατζούν αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ τους, όταν είχαν έρθει στα casting του προπέρσινου Survivor, που ήταν ακόμα χωρισμένοι και όπως φαίνεται, ο ένας δεν ήθελε καν να βλέπει τον άλλον.

«Προσπαθούσε να πετάξει ο ένας τον άλλον εκτός casting για το Survivor! Τις θυμάμαι εκείνες τις ημέρες, δεν ήθελε ο ένας τον άλλον» είπε ο Τούρκος παραγωγός με τον Σάκη να συμπληρώνει πως το ζευγάρι έχει πει πως άμα δεν υπήρξε το Survivor, τώρα δεν θα ήταν μαζί.