Survivor All Star spoiler (30/3): Bye Bye - Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Δυστυχώς...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (30/3): Bye Bye - Είναι οριστικό! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Μπορεί το βράδυ της Τετάρτης (29/3) να ήταν σχετικά ήσυχο για τους παίκτες του Survivor All Star μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση, αν εξαιρέσει κανείς τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Βασάλου για την σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, κάτι που όλοι περίμεναν τόσο καιρό (δείτε εδώ τι είπε), όμως το αποψινό (30/3) επεισόδιο φαίνεται πως θα είναι συνταρακτικό (δείτε εδώ το trailer).

Κι αυτό γιατί πέρα από το γεγονός πως και οι δύο ομάδες, Μαχητές και Διάσημοι, θα δώσουν μάχη σε άλλη μία πίστα για να καταφέρουν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους, θα ακολουθήσει το συμβούλιο του νησιού, στο οποίο, πέρα από τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ των παικτών, θα ανακοινωθεί και το όνομα του διαγωνιζόμενου που θα αποχωρήσει μια και καλή από τον Άγιο Δομίνικο και θα συναντήσει ξανά τους φίλους του στο Γαλάτσι, την ημέρα του τελικού.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε (30/3) από το Survivor All Star

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, πρόκειται για γυναίκα. Δύο είναι οι υποψήφιες. Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ελένη Χαμπέρη. Η πρώτη, όμως, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, με πολλούς να την υπερασπίζονται μετά τα όσα έζησε εξαιτίας του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να κρατήσει την θέση της και εκείνη που θα φύγει θα είναι η Ελένη Χαμπέρη, η οποία με βάση τα στατιστικά είναι πιο δυνατή στους αγώνες από την συμπαίκτριά της, πράγμα που ίσως κοστίσει στους Μπλε (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το νέο έπαθλο φαγητού).

Ελένη Χαμπέρη Survivor All Star