Survivor All Star trailer (30/3): «Μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας» - Ο Κόρο "αδειάζει" δημόσια τον Ηλία Μπόγδανο

Λέτε να τον αφήσει κι αυτόν χωρίς φαγητό όπως τον Ντάφυ;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star trailer (30/3): «Μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας» - Ο Κόρο

Πολλά έχουν δει τα ματάκια μας εδώ και τρεις μήνες που παίζεται το Survivor All Star στην τηλεόραση, αφού είναι ο κύκλος στον οποίο έχουν συμβεί τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, ξεκινώντας από αυτό με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και το τρίγωνο που δημιούργησε με την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, φτάνοντας, συνεχίζοντας με τα ψέματα της τραγουδίστριας για να διώξει τον Στάθη Σχίζα, πράγμα που κατάφερε, φτάνοντας μέχρι και στις αποβολές των Δαλάκα, Χατζηανδρέου (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το εξώδικο που έστειλε στον Ατζούν), Γκότση και Πιλίδη για παραβίαση κανόνων, κάτι που κανένας τους δεν επιβεβαιώνει.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/3), λοιπόν, θα προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και φαίνεται πως και σε αυτό οι αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος. Όπως βλέπουμε στο trailer, ο Γιώργος Κόρομι είναι πραγματικά έξαλλος με έναν συμπαίκτη του, ο οποίος δεν τα πήγε καθόλου καλά στο τελευταίο race και γι' αυτό θέλησε να ρίξει ευθύνες στους συμπαίκτες του, λέγοντας πως εκείνοι τον ώθησαν να παίξει, ενώ εκείνος έλεγε πως δεν ήθελε.

Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star (30/3)

Δεν είναι άλλος από τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος από την περίοδο που βρισκόταν στους Μαχητές, άκουγε σπόντες πως δεν επιλέγει δυνατούς παίκτες για να κερδίζει και έτσι να μένει ψηλά στα στατιστικά και να μην ψηφίζεται. Μήπως τελικά είναι αλήθεια; Το σίγουρο είναι ότι ο Κόρο δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό.

«Ο Ηλίας από την αρχή έλεγε ότι "δεν έχω τον στόχο, δεν θα παίξω". Μπήκε να παίξει και μετά τα έριχνε σε εμάς ότι εμείς δεν σεβόμαστε καθόλου την υγεία. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό. Νομίζω ότι μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας», είναι τα λόγια του παίκτη των Κόκκινων. Δεν κινδυνεύει όμως ακόμα να αποχωρήσει, αφού ο παίκτης αυτός είναι σίγουρα Μπλε και εμείς γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός που θα αποχαιρετήσει μια για πάντα τον Άγιο Δομίνικο απόψε (δείτε εδώ το όνομά του)

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Πολλές είναι οι αποχωρήσεις που έχουμε ζήσει στο Survivor All Star, άλλες συγκινητικές, άλλες γεμάτες ανακούφιση και άλλες έντονες που κρύβουν θυμό, με πιο πρόσφατες αυτές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, όπως αναφέρθηκε ήδη, και γι' αυτό πήραν τον δρόμο της επιστροφής, όσο κι αν εκείνοι υποστηρίζουν άλλα (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Ηλία Γκότση με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα).

Το βράδυ της Πέμπτης 30/3 όμως, πρόκειται να ζήσουμε άλλη μία. Πριν φτάσουν, βέβαια, στο συμβούλιο όλοι για να ακούσουν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να φάνε. Κι εμείς εδώ στο youweekly.gr έχουμε φροντίσει να μάθουμε ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν τους απαραίτητους πόντους πρώτοι. Αυτοί που θα γεμίσουν τα στομάχια τους, λοιπόν, και θα κοιμηθούν λίγο πιο ήσυχοι, λοιπόν, είναι οι Μαχητές, κάτι που θα τους ανεβάσει το ηθικό μετά τις ήττες τους τις προηγούμενες ημέρες.