Survivor All Star: Τι συμβαίνει λίγες ημέρες μετά το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Δεν έχει τέλος ο "πόλεμος" μετά την αποβολή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τι συμβαίνει λίγες ημέρες μετά το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στον Ατζούν Ιλιτζαλί

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του Ατζούν, μετά την αποβολή της από το Survivor All Star. Την περασμένη Παρασκευή, έστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya, ζητώντας τα χρήματα που της οφείλουν.

Συγκεκριμένα, παρόλο που έχουν περάσει περίπου 60 ημέρες από το επεισόδιο που την έδιωξαν με τόσο άσχημο τρόπο από το παιχνίδι, καθώς δεν την άφησαν να εξηγήσει από πλευράς της τι συμβαίνει, και την κράτησαν μάλιστα παρά την θέληση της για περίπου μια εβδομάδα κλεισμένη στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο - δείτε την καταγγελία, δεν έχει λάβει τα χρήματα που γράφει το συμβόλαιο της.

Η ανακοίνωση της δικηγόρου της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της στην εκπομπή Super Κατερίνα, έστειλαν εξώδικο στην εταιρία, το οποίο έγραφε πως μέσα σε 3 ημέρες πρέπει να της καταβάλουν τα οφειλόμενα χρήματα, καθώς έχουν αργήσει πολλές ημέρες. Χαρακτηριστικά έπρεπε να της τα βάλουν μέσα σε 30 ημέρες από την αποχώρηση της. Παρόλα αυτά, δεν έχει καταβληθεί ακόμη το ποσό, ακόμη και μετά το εξώδικο που έστειλαν...

Στην συζήτηση μάλιστα συζητήθηκε και το γεγονός πως η ίδια αποβλήθηκε από το Survivor All Star με πολύ άσχημο τρόπο, τόσο από την παραγωγή τόσο και από τους συμπαίκτες της, ενώ κρατήθηκε παρά τη θέληση της στον Άγιο Δομίνικο χωρίς επικοινωνία με την Ελλάδα, την ώρα που ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης που επίσης αποβλήθηκαν λόγω επικοινωνίας και φαγητού, δεν σχολιάστηκαν καθόλου και γύρισαν άμεσα στην Ελλάδα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μέχρι και σήμερα, προσπαθεί να "συνέλθει" από τον τρόπο που της φέρθηκαν, ενώ δεν σταματάει να λέει πως δεν ισχύει πως επικοινώνησαν με την Ελλάδα, γεγονός που παραδέχτηκε και ο τούρκος παραγωγός, Ατζουν Ιλιτζαλί - δείτε εδώ.