Survivor All Star spoiler (30/3): Θα γεμίσουν στομάχια απόψε! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Ανατροπή!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler (30/3): Θα γεμίσουν στομάχια απόψε! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Πολλές είναι οι αποχωρήσεις που έχουμε ζήσει στο Survivor All Star, άλλες συγκινητικές, άλλες γεμάτες ανακούφιση και άλλες έντονες που κρύβουν θυμό, με πιο πρόσφατες αυτές του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, οι οποίοι παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και γι' αυτό πήραν τον δρόμο της επιστροφής, όσο κι αν εκείνοι υποστηρίζουν άλλα (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Ηλία Γκότση με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα).

Το βράδυ της Πέμπτης 30/3 όμως, πρόκειται να ζήσουμε άλλη μία, η οποία μέχρι να συμβεί έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία στην ομάδα των Μπλε, καθώς είναι σίγουρο ότι εκείνοι θα χάσουν παίκτη τους και δεν θέλουν να είναι κάποιος καλός, εφόσον η ομάδα τους έχει ανάγκη να δυναμώσει και κάτι τέτοιο θα ήταν μοιραίο (δείτε εδώ ποιος θα φύγει τελικά).

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού απόψε (30/3) στο Survivor All Star

Πριν φτάσουν, βέβαια, στο συμβούλιο όλοι για να ακούσουν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, θα πρέπει να μπουν στον στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να φάνε. Κι εμείς εδώ στο youweekly.gr έχουμε φροντίσει να μάθουμε ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν τους απαραίτητους πόντους πρώτοι. Αυτοί που θα γεμίσουν τα στομάχια τους, λοιπόν, και θα κοιμηθούν λίγο πιο ήσυχοι, λοιπόν, είναι οι Μαχητές, κάτι που θα τους ανεβάσει το ηθικό μετά τις ήττες τους τις προηγούμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star trailer (30/3): «Μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας» - Ο Κόρο "αδειάζει" δημόσια τον Ηλία Μπόγδανο

Βίντεο ντοκουμέντο από τσιμπούσι παικτών

Μήπως τελικά το Survivor All star δεν είναι τόσο απαιτητικό και δύσκολο όσο θέλουν να φαίνεται; Δεν είναι λίγες οι φορές φέτος, ειδικά στην αρχή που έχαναν οι Μπλε, που βλέπαμε παίκτες μπροστά στις κάμερες να ξεσπούν σε κλάματα και να φωνάζουν πως πεινάνε.. Τα έπαθλα φαγητού αυξήθηκαν γι' αυτό τον λόγο άλλωστε...

Ένα βίντεο, όμως, που έκανε την εμφάνισή του στα social media, λίγο μετά την αποβολή του Γκότση λόγω παράνομου φαγητού, και διαδίδεται με ταχύτητα φωτός δείχνει μια άλλη πραγματικότητα που σε κάνει ώρες ώρες να αναρωτιέσαι βρε μήπως μας δουλεύουν;

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνονται παίκτες τις Μπλε ομάδας να βρίσκονται στα καταλύματα της παραγωγής ή τέλος πάντων σε πρόχειρα καταλύματα που στήνονται στην παραλία πριν από κάθε αγώνισμα και να μοιράζουν μερίδες με κοτόπουλο και ρύζι. Η αλήθεια είναι πως στα τόσα χρόνια του Survivor γνωρίζαμε ότι πριν από κάθε run η παραγωγή προμηθεύει τους παίκτες με φρούτα όπως μπανάνες ή φυσικούς χυμούς για να αποφεύγουν περιστατικά λιποθυμιών... Λογικό, λέγαμε, πως θα τρέξουν οι άνθρωποι κάτω από τη ζέστη (ή το κρύο, ανάλογα) με άδειο στομάχι;

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μάλιστα συζητήθηκε έντονα το βίντεο αυτό με την Ελένη Πολυκάρπου να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις λέγοντας:

«Βλέπετε την Μαριαλένα, τον Κόρο, τον Ζαχαροπλάστη και τον Παύλο Γαλακτερό. Αυτό που εγώ ρώτησα κι έμαθα, μου είπαν ουσιαστικά ότι πριν από το συμβούλιο τρώνε ρύζι, μια γαβάθα σκέτο ρύζι. Εκεί είναι 4,5 μήνες πια, λίγο πριν την ένωση και τους έχουν βάλει λίγες πιτούλες και ρυζάκι και τους λέω ρε παιδιά γιατί να τρώνε πριν το συμβούλιο, και τώρα τρώνε, και μου λένε γιατί πρέπει να έχουν καθαρό το μυαλό τους να μην σκέφτονται την πείνα για να κάνουνε ριάλιτι. Από την παραγωγή ο Βασίλης τους τα δίνει να φάνε, ένας Βασίλης μου είπανε.

Πριν από κάθε αγώνα, δε, τρώνε πέντε μπανάνες που είναι μικρές κι ένα ισοτονικό ποτό»

Να σημειωθεί ότι ως συμπέρασμα, στην εκπομπή, βγήκε ότι οι παίκτες δεν παίρνουν τα τρόφιμα αυτά από την παραγωγή αλλά παραγγέλνουν κανονικά ότι τους έχει λείψει να φάνε και τους πηγαίνει delivery στην παραλία! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο υπάρχει και «απόδειξη» γραμμένη στα αγγλικά!