Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω πολιορκήσει κανέναν!» - "Κόλαφος" ο παρουσιαστής κατά της Ζήνας Κουτσελίνη

Όλα όσα είπε στον αέρα του ΑΝΤ1!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω πολιορκήσει κανέναν!» -

Το πρωί της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια, που πρόσφατα αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε για τους συνεργάτες της και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκειρμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε λόγο για τις επαγγελματικές τηλεοπτικές προτάσεις, του παρουσιαστή του ΑΝΤ1, είτε σε συνεργάτες της, όπως ο Πέτρος Κουσουλός και ο Κώστας Τσουρός.

Διαβάστε επίσης: «Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία» - Τα "καρφιά" του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για την παρουσιάστρια του STAR

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη που προκάλεσαν αντιδράσεις με τον Γιώργο Λιάγκα

«Εγώ δεν έχω πολιορκήσει κανέναν. Έχω δηλώσει και για τους δύο δημόσια και για τον Κουσουλό και για τον Τσουρό την εκτίμησή μου επαγγελματικά κι έχω πει ότι δυνητικά αν έμεναν ελεύθεροι θα ήθελα να συνεργαστώ και με τους δύο. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ο Κώστας Τσουρός είναι φίλος μου, κάνουμε παρέα το τελευταίο διάστημα αρκετή. Δεν του έχω κάνει καμία επίσημη πρόταση. Στον Κουσουλό δεν έχω κάνει ποτέ ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη πρόταση. Είναι και οι δύο εξαιρετικοί συνάδελφοι, θα ήθελα να συνεργαστώ αλλά δεν τους έχω κάνει πρόταση και να σας λύσω και την απορία για του χρόνου, ούτε θα τους κάνω», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής που διεκδικεί τον Κώστα Τσουρό

Ο Κώστας Τσουρός είναι ένα από τα πολύτιμα μέλη της εκπομπής Mega Καλημέρα με το δημοσιογράφο να έχει μια ισχυρή θέση στο πάνελ και πολύ ενεργή μάλιστα σε ό,τι αφορά τα θέματα της ενημέρωσης.

Η συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να κυλάει αρμονικά με τους δύο να είναι πολύ κοντά τόσο στον αέρα όσο και στη ζωή τους εκτός εκπομπής.

Τα σχέδια των δύο για την επόμενη σεζόν δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο λέγεται, πως ο Τσουρός έχει συμβόλαιο με το Mega και για του χρόνου.

Ο ίδιος λοιπόν πιάστηκε από την κάμερα του Πρωινό με τις δηλώσεις του να προβάλλονται τη Δευτέρα 20/2 με τον Τσουρό να μην αποκαλύπτει τα επαγγελματικά του σχέδια.

Σε κάθε περίπτωση, έγινε αντιληπτό πως είναι περιζήτητος, αφού ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε να τον ζητήσει δημόσια στο πάνελ του, σε περίπτωση, που δεν ανανεώσει με τη Μελέτη (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Τσουρού για την αλλαγή που έγινε στο Mega Καλημέρα).

«Ξεκινάμε στις 9, μια χαρά όλα, συνεχίζουμε αυτό που κάνουμε, πιο ψυχαγωγικοί γιατί η ενημέρωση θα είναι πριν από την τετράωρη εκπομπή με τον Ιορδάνη και την Ανθή. Μια χαρά, τα κανάλια έτσι αποφασίζουν, έτσι κάνουν. Θα προσπαθήσουμε να ψυχαγωγήσουμε, όπως κάναμε και πάντα.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν ξέρω τίποτα για την επόμενη χρονιά. Το Mega είναι προτεραιότητα, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να μιλάμε. Μου αρέσουν και η ψυχαγωγία και η ενημέρωση το ίδιο. Αν μου έλεγε κάποιος ότι πρέπει να διαλέξω υποχρεωτικά το ένα από τα δύο, θα διάλεγα ενημέρωση», είπε ο Κώστας Τσουρός.

«Γνωρίζω ότι έχει συν ένα με το Mega και νομίζω ότι επειδή είναι καλός συνεργάτης δε νομίζω να κάνει το λάθος ο Κώστας Σούσουλας να τον αφήσει. Γιατί άμα τον αφήσει, Κώστα τον έχω κλείσει ήδη. Δε μπορώ. Τι να κάνουμε, την αρπαγή της ωραίας Ελένης; Άμα έχει συμβόλαιο ο άνθρωπος το σεβόμαστε. Έχει συν ένα, έχει προτεραιότητα το Mega», είπε στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας.