Εκτός MEGA η Ελένη Μενεγάκη από την Παρασκευή - Τι συνέβη

Η ανακοίνωση στην εκπομπή!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Εκτός MEGA η Ελένη Μενεγάκη από την Παρασκευή - Τι συνέβη

Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής «Ελένη», η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της αναφέρθηκαν στις πασχαλινές διακοπές και όχι μόνο. Με ανεβασμένη διάθεση η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την σημερινή της εκπομπή και ανακοίνωσε στους πιστούς τηλεθεατές της, την μημερομηνία που θα ρίξει "αυλαία" για Πάσχα.

Με συνοπτικές διαδικασίες η παρουσιάστρια του MEGA, ενημέρωσε το κοινό της, ότι αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα προβολής, γιατί την Παρασκευή 7/4 θα είναι έτοιμοι για να φύγουν για διακοπές.

Διαβάστε επίσης: «Απέκτησαν παιδί; Δεύτερο;» - Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη! Οι δημόσιες ευχές της στην Ανίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο

Η ανακοίνωση της Μενεγάκη για το Πάσχα

«Πλάκα πλάκα αυτή την εβδομάδα αποχαιρετάμε για διακοπές. Μέχρι την Παρασκευή θα είμαστε μαζί. Οπότε εντάξει», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Με τι θα αντικατασταθεί ο Σασμός για το Πάσχα

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς του ALPHA, Σασμός, καθώς την Τετάρτη 29/3 έγινε γνωστό πως δεν θα προβληθούν πολλά από τα νέα επεισόδια το επόμενο διάστημα. Παρόλο που πρόκειται για μία σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ και έχει καταφέρει να είναι σκληρός ανταγωνιστής της Γης της Ελιάς και του Survivor All Star, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τρίτη 11/4 σταματάει η προβολή του και ο λόγος δεν είναι άλλος πέρα από το γεγονός πως ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα πριν το Πάσχα και το κανάλι έχει αποφασίσει να μπει στο κλίμα, επομένως το δραματικό σίριαλ, δεν θα ήταν σωστό να συνεχίσει να παίζει στο "γυαλί".

Στη θέση του, όμως, θα προβληθούν διάφορες ταινίες. Την Μεγάλη Τετάρτη θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων "Σρεκ ο τρίτος", ενώ την Μεγάλη Πέμπτη ο σταθμός θα προβάλλει την ελληνική ταινία "Η Ψεύτρα", με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος, τη Μεγάλη Παρασκευή, μέσα στο κλίμα των ημερών, θα προβληθεί η ελληνική ταινία "Μια ζωή την έχουμε", με τον Δημήτρη Χορν.

Σασμός