Είναι ερωτευμένη και το επισημοποίησε - Η 1η ανάρτηση της Κάβουρα με το σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα

Το θαυμάζει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν τα ευχάριστα, πως η Βίκυ Κάβουρα δεν είναι μόνη της στη ζωή, αλλά σε σχέση με έναν γοητευτικό παίκτη της ΑΕΚ, το Γιώργο Τζαβέλλα - με το ζευγάρι να κυκλοφορεί δειλά δειλά μαζί - (δείτε εδώ την 1η βόλτα τους στη Γλυφάδα).

Η επιβεβαίωση ήταν κάτι, που όλοι περίμεναν να έρθει μιας και η ηθοποιός δεχόταν ανοιχτά ερωτήσεις για τα προσωπικά της, ωστόσο επέλεγε να απαντήσει συνθηματικά (δείτε εδώ) με τους έξυπνους να αντιλαμβάνονται, πως κάτι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της.

Η ανάρτηση της Βίκυ Κάβουρα για το Γιώργο Τζαβέλλα

Την Κυριακή 3/4 η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να μην κρύβεται άλλο πίσω από το δάχτυλό της και έτσι έκανε την πρώτη ανάρτησή στο instagram με τον καλό της. Πιο αναλυτικά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Τζαβέλλα, λίγο μετά τη νίκη, που πήρε η ομάδα του απέναντι στον ΠΑΟΚ, με την ηθοποιό να τον καμαρώνει και δημόσια.

Γιώργος Τζαβέλλας

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγο καιρό, με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύπτει, με ποιον ταξίδεψε.

Να τονίσουμε εδώ, πως μαζί με το ζευγάρι ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με τη σύντροφό του, Λία Αβραάμ.