Το επιβεβαίωσε με την φωτογραφία της - Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για την σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Έστω και έμμεσα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Βίκυ Κάβουρα, μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, το τελευταίο διάστημα μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις. Παρόλα αυτά, έχει γίνει γνωστό πως η ίδια βρίσκεται σε μία νέα σχέση, με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό πως η τόση μυστικοπάθεια ίσως και να οφείλεται στο γεγονός πως προσπαθεί να προστατεύσει τον έρωτά της.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τζαβέλλα, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με τον οποίο όλα δείχνουν πως είναι μαζί εδώ και έξι μήνες περίπου. Κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα μέχρι αυτή τη στιγμή, όπου η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να απαντήσει εάν βρίσκεται πράγματι σε σχέση ή αν είναι ελεύθερη.

Η έμμεση επιβεβαίωση της Βίκυς Κάβουρα για την σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα

Η επιβεβαίωση, βέβαια, ήταν έμμεση, καθώς η ερώτηση που δέχθηκε έγραφε: «Είσαι ελεύθερη ή ΑΕΚ;» και εκείνη απλώς ανέβασε μία φωτογραφία της όπου πόζαρε φορώντας ένα κίτρινο φούτερ, το οποίο συνδέθηκε με την ομάδα στην οποία παίζει ο συγκεκριμένος άντρας (δείτε εδώ ποια είναι η πρώην του που έκανε μπλοκ την Βίκυ Κάβουρα μετά την αποκάλυψη του δεσμού τους).

Βίκυ Κάβουρα Τζαβέλλας σχέση

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους

Μπορεί να ήταν ελεύθερη από το 2020, ωστόσο η Βίκυ Κάβουρα φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα ξανά κι αυτή την φορά στα μάτια ενός πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή, του Γιώργου Τζαβέλλα, αν και κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, όπως αναφέρθηκε ήδη.

Να υπενθυμίσουμε πως οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν με την εμφάνιση της ηθοποιού στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ίδια στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της.

Έπειτα, ακολούθησε και μια συνάντηση τους στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου όπου αποδείχθηκε αρκετή για να πυροδοτήσει τη μεταξύ τους έλξη και έκτοτε ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός είναι αχώριστοι. Βέβαια, οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει, το όμορφο και ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες ενώ υποδέχτηκαν και το νέο έτος μαζί.

«Έχει περάσει καιρός, χρόνια. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω στις σχέσεις μου, ήθελα χρόνο για να τα βρω με τον εαυτό μου. Πλέον, νιώθω ότι τα έχω βρει, οπότε θα προσέγγιζα κι εγώ έναν άνδρα. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Κάβουρα σχετικά με την προσωπική της ζωή (δείτε την εδώ ολόκληρη).

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τζαβέλλας προσπαθεί να κρατάει διακριτική στάση, τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, αφού έχει αποκτήσει μια κόρη με την πρώην σύζυγό του, Αθήνα Πικράκη. Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ, το περασμένο καλοκαίρι χώρισε με την Αθηνά Πικράκη, με την οποία ήταν παντρεμένοι 4 χρόνια και σήμερα έχουν κινήσει τις νομικές διαδικασίες για το διαζύγιό τους. Μάλιστα, είχε ακόμα μια πρώην σύντροφο, ηθοποιός στο επάγγελμα, την οποία μάλιστα η Βίκυ Κάβουρα έκανε μπλοκ (δείτε εδώ ποια είναι).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στην Αυστρία πριν από λίγες εβδομάδες με την ηθοποιό να έχει δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες στα social media από το ταξίδι, χωρίς όμως να αποκαλύψει με ποιον ταξίδεψε.

Μαζί με το ζευγάρι, ήταν και ο καλός φίλος και συναθλητής του Γιώργου, Τάσος Μπακασέτας, με την σύντροφό του, Λία Αβραάμ.