«Φοράω κορσέ! Πήγα και έκανα...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την πρώτη του αισθητική επέμβαση

To έμαθαν πρώτη φορά και οι συνεργάτες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Φοράω κορσέ! Πήγα και έκανα...» - Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε την πρώτη του αισθητική επέμβαση

Με αφορμή μια συζήτηση που είχαν στην εκπομπή του MEGA, Ελένη σήμερα 3/4 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για πρώτη φορά αποκάλυψε πως έκανε την πρώτη του αισθητική επέμβαση το Σάββατο που μας πέρασε.

Η συζήτηση ήταν γύρω από τις πλαστικές και ότι το 95% ανέφεραν ότι θα υποστήριζαν το σύντροφό τους να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, όπως μπότοξ.

Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για την αισθητική παρέμβαση

«Αν έκανα κάποια αισθητική επέμβαση για να διορθώσω κάτι θα το έλεγα. Έκανα! Κι άμα θέλετε σας το λέω, δεν έχω πρόβλημα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έκανα το Σάββατο. Πήγα και έκανα μια λιποαναρρόφηση και φοράω κορσέ», αποκάλυψε για πρώτη φορά και συνέχισε «Είχα ένα θέμα αισθητικής φύσεως τοπικό, που το είχα από μικρός. Η δική μου θεωρία είναι γιατί έσφιγγα τις ζώνες, εκεί μπροστά στην κοιλιά. Όσα κιλά κι αν έχανα αυτό παρέμενε. Και το αφαίρεσα. Με ενοχλούσε».

Δείτε επίσης: «Μου έστειλε ένα σεντόνι...» - Η αποκάλυψη του Ουγγαρέζου για το Λιάγκα και το ''καρφί'' της Μενεγάκη

Τι είναι η λιποαναρρόφηση

Λιποαναρρόφηση είναι η διαδικασία κατά την οποία το σώμα αναπλάθεται. Ο πλαστικός χειρουργός απομακρύνει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα από τις πάσχουσες περιοχές. Στην πραγματικότητα δηλαδή, η λιποαναρρόφηση είναι μία διαδικασία που απομακρύνει το λίπος και σίγουρα δεν χρησιμοποιείται για την απώλεια βάρους. Όσο λιγότερο απέχετε από τα ιδανικά σας κιλά τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η επέμβαση. Αν επιθυμείτε να απωλέσετε πολύ βάρος, δεν θα έχετε τα αποτέλεσμα που πιστεύετε με τη διαδικασία αυτή.

Το περισσότερο λίπος που μπορεί να αφαιρέσει ο χειρουργός για να είναι ασφαλής η διαδικασία τις εγχείρησης, είναι 2,5 μέχρι 3,5 κιλά. Αν απομακρυνθεί πολύ μεγάλη ποσότητα λίπους, θα είναι ανθυγιεινό για το σώμα, ίσως και επικίνδυνο. Μπορεί ακόμα να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα αισθητικά, όπως για παράδειγμα περίσσευμα δέρματος ή ακόμα και σχίσιμο. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως η λιποαναρρόφηση δεν είναι η κατάλληλη μέθοδος για την καταπολέμηση των κοιλοτήτων η της κυτταρίτιδας.

tsakonis.gr