Κολλημένοι ο ένας στον άλλον - Το τρυφερό φιλί στο στόμα του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλιά Καληφώνη

Σε μία ρομαντική βόλτα για 2!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί να μας ταλαιπώρησαν λίγο, ωστόσο πλέον ξέρουμε επίσημα από τους ίδιους, πως είναι ζευγάρι! Ο λόγος για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και το Χρήστο Μάστορα με τους δύο να κυκλοφορούν μαζί, καθώς συνηθίζαμε να τους βλέπαμε στα μπουζούκια.

Το πιο σύνηθες λοιπόν, ήταν η έξοδος του μοντέλου στο μαγαζί, που εμφανίζεται ο τραγουδιστής με τα φώτα να είναι όλα πάνω τους, καθώς μέχρι τότε υπήρχε ο καπνός της σχέσης τους και όχι επίσημα η φωτιά.

Η νέα βόλτα του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλιά Καληφώνη στη θάλασσα

Λίγο μετά την 1η κοινή βόλτα του ζευγαριού (δείτε τον εδώ), πλέον βλέπουμε να παίρνουν και να δίνουν τα κοινά πλάνα. Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 3/4 το ζευγάρι έκανε μια απόδραση στη θάλασσα με την Καληφώνη με φωτογραφίζει τις σκιές τους να φιλιούνται στην άμμο.

Μάστορας - Γαρυφαλλιά

Η Καληφώνη ξεκαθάρισε για την σχέση της με τον Μάστορα και τις φήμες χωρισμού

Η Γαρυφαλλιά λοιπόν, εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day ντυμένη νυφούλα για τις ανάγκες της πασαρέλας του Yes, I do που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσά σε εκείνη και τον τραγουδιστή, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του, όταν την είδε με νυφικό.

«Έχω στείλει πολλές φορές. Με έχει δει με όλα τα νυφικά. Γελάει, τι να κάνει; Από το να φύγει τρέχοντας λέει ας γελάσω», είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε όταν ρωτήθηκε για τον φημολογούμενο χωρισμό τους: «Παιδιά, είμαστε υπέροχα».

«Αχ, μου αρέσουν όλα. Έχω κολλήσει παιδιά. Όλα μου αρέσουν ρε παιδιά, δεν μπορώ να διαλέξω του ποτέ, γιατί είμαι τεράστια φαν», απάντησε έπειτα για το ποιο είναι το τραγούδι τους και ποιο της αρέσει πιο πολύ.