Γιώργος Μαργαρίτης: «Αν τελείωσε ο τζόγος!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον τραγουδιστής για τον εθισμό του

Όλα όσα είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιώργος Μαργαρίτης: «Αν τελείωσε ο τζόγος!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από τον τραγουδιστής για τον εθισμό του

Το μεσημέρι της Δυετέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωιαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, για την οικογένεια τους και τα 61 χρόνια εμπειρίας στις πίστες της νύχτας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαργαρίτης αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές πουπέρασε με τον εθισμό του, την απουσία του πατέρα του, αλλά και την αγάπη που έχει στο επάγγελμα του.

Διαβάστε επίσης: "Λύγισε" στον αέρα της ΕΡΤ ο Γιώργος Μαργαρίτης - «Συγνώμη, δεν θέλω να θυμάμαι την...»

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαργαρίτη για τον εθισμό του στο τζόγο

«Δεν ήμασταν η μοναδική οικογένεια που η μητέρα έχει χάσει το παιδί της από πείνα. Εκείνα τα χρόνια έφευγαν από πείνα πολλά παιδιά. Ο τζόγος είναι ένα πάθος που σε κάνει ό,τι θέλει μερικές φορές και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Εγώ τη βρήκα τη δύναμη αλλά άργησα πάρα πολύ. Μετά από μια δεκαετία», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Ξεκίνησα τον πρώτο μου δίσκο με τον Τάκη Σούκα και κάποια στιγμή, επειδή δεν ήμουν συνεπής κάποιες φορές στα ραντεβού μου. Να φανταστείτε ότι είχαμε ένα ραντεβού 4 χρόνια πριν. Το ραντεβού ήταν να βρεθούμε 4 χρόνια πριν και δεν πήγα ποτέ σπίτι του. Ήταν το 1976 που δώσαμε το ραντεβού μας να ανταμώσουμε και ανταμώσαμε το 1980. Η αιτία ήταν ο τζόγος. Δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Όταν βρεθήκαμε μου λέει “τελείωσες; Αν τελείωσε ο τζόγος κάνουμε δίσκο”», συνέχισε.

«Ο πατέρας μου ορφάνεψε όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μάνας του. Ο παππούς μου πέθανε 29 χρονών, οπότε πήρε το όνομά του. Και όταν έκανε την οικογένειά του, σε εμένα τουλάχιστον έλεγε πολλές φορές: παντρευτείτε τώρα που έχετε τον πατέρα σας, τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας. Κι εμείς δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη.

Αυτός όμως ο πόνος του δεν ήταν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Ήταν που δε γνώρισε τον πατέρα του. Για φαντάσου πόσα παιδιά δεν έχουν γνωρίσει τους γονείς τους. Ρωτήστε τους τι πόνο έχουν. Έχουν τίποτα άλλο; Ούτε τα χρήματα δεν θέλουν, θέλουν να γνωρίσουν ποιοι ήταν οι γονείς τους», εξομολογήθηκε ο ίδιος.