«Το 2005, ήμουν 32 χρονών...» - Το αυτοάνοσο νόσημα με το οποίο παλεύει ο Γιώργος Χρανιώτης

Δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το 2005, ήμουν 32 χρονών...» - Το αυτοάνοσο νόσημα με το οποίο παλεύει ο Γιώργος Χρανιώτης

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή ''Πάμε Δανάη'', η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 3/4 με τον ίδιο να μιλάει πολύ ανοιχτά για τη ζωή, την καριέρα και την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, καθώς όπως τόνισε είχε μια ανήσυχη εφηβεία, περιγράφοντας βιώματα, που μπορεί κανείς μη ζήσει σε ολόκληρή του τη ζωή.

Στη συνέχεια, ο Χρανιώτης έκανε μια αποκάλυψη, για την οποία δε μιλάει συχνά, καθώς έχει να κάνει με ένα αυτοάνοσο νόσημα, που έχει αποκτήσει από τα 32 του και μάλιστα έχει αποφασίσει, ότι θα τον συντροφεύει και για τα επόμενα χρόνια της ύπαρξής του (δείτε εδώ την πρόσφατη ενόχλησή του με ερώτηση δημοσιογράφου).

Η αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει

«Το 2005, 32 χρονών πρέπει να ήμουν θυμάμαι. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ένας άνθρωπος σαν και εμένα οφείλει να έχει ψωρίαση, την ευγνωμονώ και με έναν τρόπο, γιατί ξέρω ότι δε θα πάθω άλλες κακές αρρώστιες, που υπάρχουν γύρω μας.

Υπάρχουν διάφορα, υπάρχουν θερμοκρασίες, που αναπτύσσονται στην ψυχούλα σου και στο μυαλό σου, οι οποίες κάπως πρέπει πρέπει να εκτονωθούν. Εγώ σαμπόταρα τον εαυτό μου στη αρχή, ήμουνα πάρα πολύ ψεύτης, ήμουνα πολύ ενοχικός, έλεγα ψέματα, ότι χτύπησα με το ποδήλατο ή ότι έπεσα κάτω», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης.