Από την ελεύθερη πάλη στο... - Το άθλημα που θα ασχοληθεί ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά το Survivor all star

Η ανακοίνωση του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Από την ελεύθερη πάλη στο... - Το άθλημα που θα ασχοληθεί ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά το Survivor all star

Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all star, που αποβλήθηκε, γιατί παραβίασε κάποιους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού, μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και τον Νίκο Μουτσινά για την φετινή του εμπειρία, συγκριτικά με πέρυσι.

Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελε στην αρχή να μπει στο Survivor all star και στην συνέχεια, τι ήταν αυ΄το που του άλλαξε γνώμη.

Οι δηλώσεις του Γιωρίκα Πιλίδη μετά ην αποβολή από το Survivor all star

«Με το που γύρισα ξεκίνησα προπονήσεις. Πριν από δύο χρόνια είχα αποκλειστεί από τους αγώνες.Αλλάζω άθλημα μπαίνω στο ΜΜΑ. Είσαι ο πρώτος που το λέω. Το MMA είναι μεικτές πολεμικές τέχνες στο ρινγκ, το “οκτάγωνο”», είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης

Οι αναρτήσεις του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του από το Survivor All Star

Στην Ελλάδα επέστρεψαν Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή τους από το Survivor All Star, λόγω παραβίασης κανόνων του παιχνιδιού. Ειδικά ο δεύτερος, σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί, είχε δεχθεί πολλές προειδοποιήσεις από την παραγωγή.

Όσον αφορά τον πρώτο, μπορεί να μπήκε ξανά στο ριάλιτι για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, με πολλούς τηλεθεατές να λένε πως θα φτάσει σίγουρα στον τελικό, ωστόσο, είχε την ίδια - περίπου - κατάληξη με πέρσι, να αποχωρήσει δηλαδή κάπου στα μέσα του παιχνιδιού (δείτε γιατί είχε φύγει το 2022).

Μπορεί να αποβλήθηκε από το Survivor All Star, ωστόσο αντιθέτως από τον Ηλία Γκότση (δείτε τις αναρτήσεις του), δεν έκανε καμία αναφορά στο παιχνίδι.

Αρχικά δημοσίευσε μια στιγμή του επαγγέλματος του που έχασε καθώς βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και μια φωτογραφία με τον πρώην συμπαίκτη του μέσα από το αεροπλάνο.

Γιωρίκας Πιλίδης Survivor All Star

Γιωρίκας Πιλίδης Ηλίας Γκότσης Survivor All Star