«Αν είναι να γίνει σύντομα πρέπει να χάσουμε 30 κιλά» - Διπλός γάμος για Δέσποινα Βανδή και Κατερίνα Καινούργιου;

Τα υπονοούμενα της παρουσιάστριας μετά την αποκάλυψη του Κοκλώνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν είναι να γίνει σύντομα πρέπει να χάσουμε 30 κιλά» - Διπλός γάμος για Δέσποινα Βανδή και Κατερίνα Καινούργιου;

Στο επεισόδιο του Just The 2 of Us του Σαββάτου 1/4, ο Νίκος Κοκλώνης πέταξε μία σπόντα στην Δέσποινα Βανδή, φουντώνοντας τις φήμες περί γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ τι είπε). Το απόσπασμα αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 3/4 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, και η Κατερίνα Καινούργιου άρχισε να αφήνει υπονοούμενα για την δική της προσωπική ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, λαμβάνοντας υπόψιν όλο το σκηνικό με την τραγουδίστρια, η παρουσιάστρια εξήγησε πως ο παραγωγός γνωρίζει πολλά παραπάνω από όσα λέει, ενώ γνωρίζει και τι συμβαίνει στη δική της προσωπική ζωή, στην οποία τα πράγματα φαίνεται πως κυλούν με γρήγορους ρυθμούς. Όλοι τότε άρχισαν να την ρωτούν εάν θα την δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, με εκείνη να αλλάζει θέμα διακριτικά.

Διπλός γάμος για Κατερίνα Καινούργιου και Δέσποινα Βανδή;

«Ξέρουμε κάτι και δεν το λέμε;», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η ίδια του απάντησε: «Ο Νίκος σίγουρα κάτι ξέρει για μένα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν το ξέρει κανείς, το ξέρει μόνο εκείνος. Αλλά δεν νομίζω ότι υπονόησε αυτό στο J2US. Μπορεί να σας κρατάω σε έκπληξη όλους.».

Και ο συνάδελφός της επισήμανε: «Κάτσε ρε Κατερίνα, αυτό που ξέρει είναι θετικό; Προς τα εκεί που θέλουμε όλοι; Μπράβο ρε Κατερίνα! Αν είναι να γίνει σύντομα πρέπει να χάσουμε 30 κιλά, πες το μας να ξεκινήσουμε».

«Αυτό που ξέρει για μένα δεν θα το έλεγε στο Just, θα το έλεγε κάπου αλλού σίγουρα. Κάτι έλεγε για την Δέσποινα εκεί. Γενικώς, ξέρει πολλά», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης: «Να μην πιώ σταγόνα, για να κάνω...» - Η επιθυμία της Καινούργιου για την 1η νύχτα του γάμου της

6 διάσημοι Έλληνες με τους οποίους είχε σχέση

Η πιο πρόσφατη από όλες είναι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό, όταν είχε καλεσμένη την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι πια μαζί με το γνωστό επιχειρηματία.

«Σκεφτόμουν να πάω αυτό το μήνα αλλά ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη γιατί έχω περάσει και πολύ δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου και δεν θέλω να φαίνομαι και στην εκπομπή πεσμένη αλλά ούτε θέλω να έχω και μια πρησμένη κοιλιά γιατί κάνω μια καθημερινή εκπομπή. Κι εγώ συνέχεια κάνω ραντεβού και παίρνω γνώμες. Το δύσκολο είναι όταν δεν είσαι σε σχέση», ανέφερε στον αέρα.

Πίσω στο μακρινό 2009, όταν η Κατερίνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega Channel, ήταν ζευγάρι με τον Ευγένιο Κατραβά. Πρόκειται για τον τότε executive producer του καναλιού, με τους δυο τους να διατηρούν σχέση για αρκετά χρόνια την οποία και προστάτευαν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2012 η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε την ζωή της με τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime... διαβάστε την συνέχεια εδώ.