Ανίτα Μπραντ: Όταν δεν το γνώριζε κανείς - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα από την δεύτερη εγκυμοσύνη

Αφού γέννησε αποφάσισε να της μοιραστεί επιτέλους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανίτα Μπραντ
Instagram / Ανίτα Μπραντ

Την τελευταία ημέρα του Μαρτίου 31/3, η Ανίτα Μπραντ μπήκε στο νοσοκομείο και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Χάρη Χριστόπουλο, κάτι για το οποίο δεν γνώριζε κανείς και τους εννέα μήνες που ήταν έγκυος. Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, διότι υπήρχε μία μικρή ανησυχία για την υγεία του μωρού, ωστόσο όλα πήγαν καλά και γι' αυτό ολόκληρη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας (δείτε εδώ τι συνέβη στο δωμάτιο του μαιευτηρίου λίγο μετά τον τοκετό).

Έτσι, παρόλο που δεν δημοσίευσε καμία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα όλο το προηγούμενο διάστημα, θέλησε να το κάνει τώρα, που επέστρεψε στο σπίτι της. Την Δευτέρα 3/4 λοιπόν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμές της με την κοιλιά τούρλα, με την ίδια να "λάμπει".

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ανίτα Μπραντ από την 2η εγκυμοσύνη της

Ανίτα Μπραντ έγκυος
Instagram / Ανίτα Μπραντ

Ανίτα Μπραντ εγκυμοσύνη
Instagram / Ανίτα Μπραντ

Τα πρώτα της λόγια μετά τη γέννα

Χθες 2/4, το ζευγάρι πήρε και εξιτήριο από το μαιευτήριο (δείτε φωτογραφίες), επιστρέφοντας στο σπίτι του. Λίγο πριν αναχωρήσουν ωστόσο, έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA.

«Για εμένα είναι ένα όνειρο. Ανυπομονούσα να πάμε σπίτι στον Χρηστάκο μας», ανέφερε αρχικά η Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλου να συνεχίζει «Νομίζαμε ότι δεν θα μπορούσαμε να αγαπήσουμε άλλο παιδάκι. Θέλουμε να γίνουν ένα».

«Προετοιμάζουμε το γιο μας ότι θα έρθει το μωράκι και τώρα περιμένουν πως θα το υποδεχθεί» συμπλήρωσε η make up artist και αποκάλυψε «Μπήκαμε για φυσιολογικό τοκετό αλλά εξελίχθηκε σε καισαρική. Φοβηθήκαμε πολύ».

Σχετικά με το πως κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της «Σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήγα πουθενά. Όταν πήγαμε στον γιατρό ντυνόμουν και βαφόμουν. Μόνη η μαμά μου ήξερε για την εγκυμοσύνη».