«Έκανα κρυφά πρόβα νυφικού...» - Ο άγνωστος λόγος που η Δεληκούρα δεν έχει παντρευτεί με τον πατέρα του παιδιού της

Η αντίδραση του γιου της σε όλο αυτό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έκανα κρυφά πρόβα νυφικού...» - Ο άγνωστος λόγος που η Δεληκούρα δεν έχει παντρευτεί με τον πατέρα του παιδιού της

H Σύλβια Δεληκούρα ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 3/4 στην εκπομπή The 2night show με την ίδια να μιλάει αποκαλυπτικά για την καριέρα αλλά και την προσωπική της ζωή, η οποία αποτελείται από μία όμορφη οικογένεια.

Η ίδια μάλιστα έχει αποφασίσει σε ένα βαθμό να αφοσιωθεί στο σύζυγό και στο παιδί της, αφού εκείνοι πλέον αποτελούν για εκείνη προτεραιότητα σε ό,τι και αν αποφασίζει να κάνει στη ζωή.

Μεταξύ των όσων ανέφερε λοιπόν, η Σύλβια Δεληκούρα μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η αποκάλυψη, που έκανε για το κομμάτι του γάμου μιας και η ίδια δεν έχει παντρευτεί ακόμα, ωστόσο πίσω από όλο αυτό υπάρχει ολόκληρη ιστορία (δείτε εδώ το τραγικό σχόλιο που δέχτηκε όταν γέννησε το παιδί της).

Η αποκάλυψη της Σύλβιας Δεληκούρα για το γάμο με το σύζυγό της

«Τώρα μ' αρέσει αλλά δεν θέλει ο Δημήτρης , τώρα δεν ξέρω πως το έχει κάνει αυτό το πράγμα! Θα σου πω τώρα τι συνέβη...Όταν μου έκανε πρόταση γάμου ο Δημήτρης, πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά και όλα αυτά, του είπα ''Όχι''...είπα ''Όχι''. Δεν ήθελα να παντρευτώ, δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά, που γίνονται στο γάμο. Εντάξει το δέχτηκε.

Θα πω κάτι, που δεν το έχω ξαναπεί, εγώ c, γιατί είμαι τέτοια... μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισα και φάρδαινα, οπότε λέω τώρα τι να το κάνω...γάμο και να είμαι και έγκυος και να μη μπορώ να χορέψω, να μη μπορώ να δω τους φίλους μου, να μη μπορώ να πιώ ένα κρασί και όλα αυτά, οπότε σταμάτησε. Όταν ήρθε ο Ορφέας, τώρα δε μπορώ να μπω σε διαδικασία γάμου...

Και έχω τον Ορφέα και μου λέει: «Ρε μαμά, που είναι οι φωτογραφίες του γάμου;» Εκεί είναι που του λέω, ότι δεν έχουμε παντρευτεί και όταν τσακωθούμε και του λέω κάτι μου λέει: «Δεν είσαι η μαμά μου, δεν έχεις παντρευτεί με το μπαμπά μου».

Καλά μου λέει μετά από τόσα χρόνια θα παντρευτούμε, λίγο το ζαλίζω σε αυτό το θέμα...είμαστε ανοίγουμε την πόρτα και φεύγουμε», είπε η Σύλβια Δεληκούρα.