Η πρώτη πρόβα νυφικού για την Καρολίνα Καλύβα - Το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που θα φορέσει

Απάντησε και για τον Μάριο Πρίαμο μπροστά στον Βασίλη Οικονόμου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η πρώτη πρόβα νυφικού για την Καρολίνα Καλύβα - Το εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που θα φορέσει

Πριν από λίγες ημέρες, προς έκπληξη όλων, η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε το προσκλητήριο γάμου της Καρολίνας Καλύβα και του γνωστού τραγουδιστή, Βασίλη Οικονόμου (δείτε το εδώ).

Το πρωί της Τρίτης 4/4, η εκπομπή Happy Day πρόβαλε τα πρώτα πλάνα από την πρόβα νυφικό της στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα, μέσα από το ρεπορτάζ, και κάποιες αλήθειες.

Οι αλήθειες για τον γάμο της Καρολίνας Καλύβα

Αλήθεια νούμερο 1, ο γάμος της Καρολίνας Καλύβα δεν ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο όπως πολύ πίστευαν αλλά θα συμβεί... εικονικά για χάρη του νέο τραγουδιού που κυκλοφορεί ο Βασίλης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Υπήρχε μέσα στο βίντεο κλιπ, μέσα στο concept όλο αυτό και δημιουργήσαμε μια πρόσκληση αλλά για το βίντεο κλιπ και βγήκε προς τα έξω ότι είναι πρόσκληση γάμου. Με έπαιρνε η Καρολίνα και μου έλεγε η μάνα μου πάει να πάθει εγκεφαλικό η καημένη».

Αλήθεια νούμερα 2, η Καρολίνα αναμένει ακόμα τον Μάριο Πρίαμο γιατί... έχουν αφήσει κάτι στη μέση! «Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν συναισθηματικά αλλά όπως και να έχει από την στιγμή που δεν υπάρχει αλληλεπίδραση υπάρχει μια παύση, ο χρόνος θα δείξει. Το μόνο που θέλω είναι να είναι όλα τα παιδιά καλά. Δεν βλέπω την Ελευθερία να έχει έρθει κοντά με τον Μάριο. Δεν με ενοχλεί κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο του Happy Day.