«Το φροντίζω!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Καραβάτου μετά το διαζύγιό της

Η αποκάλυψη από το πάνελ του ''Πρωινό μας''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Το φροντίζω!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Καραβάτου μετά το διαζύγιό της

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα του Πρωινό μας και οι δηλώσεις της προβλήθηκαν τη Δευτέρα 3/4 με την παρουσιάστρια να αναφέρεται αναλυτικά στο κομμάτι της προσωπική της ζωής μιας και μετά το χωρισμό της από Κατσούλη, δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι νέο.

Η ίδια αρχικά αναφέρθηκε στο κομμάτι των επαγγελματικών, καθώς μέσα από το βήμα, που έκανε να βρίσκεται στην παρουσίαση του My style rocks δείχνει αλλά και τονίζει, πως νιώθει πολύ καλά!

Στη συνέχεια, η συζήτηση πήγε και στα προσωπικά της με την Καραβάτου να απαντάει τόσο όσο αναφέροντας, πως είναι πολύ καλά, αλλά για εκείνη προτεραιότητα έχουν τα δύο παιδιά της, ο Αρίωνας και η Αέλια (δείτε εδώ την αντίδραση του Κατσούλη σε ερώτηση για την Καραβάτου).

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου για την προσωπική της ζωής

«Είναι πολύ ωραία. Εγώ αισθάνομαι να πατάω πολύ πιο καλά στα πόδια μου. Έχω μάθει περισσότερο το ύφος και τη δομή την εκπομπή», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν κάνω σχέδια...τα παιδιά μου είναι πάρα πολλοί παράγοντες, που ορίζουν μια απόφασή μου. Είναι η ζωή μου όλη αλήθεια. Θέλω να μπορώ να είμαι καλά εγώ για να μπορώ να τα φροντίσω και να περνάμε μαζί όμορφα, χαρούμενα, ουσιαστικά και με πάρα πολλή αγάπη»,

«Όσο μπορώ το φροντίζω, αλλά είναι πάντα προτεραιότητά μου τα παιδιά», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η σχέση της Καραβάτου με τον Κατσούλη μετά το διαζύγιο

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στην Real Life, όπου μίλησε για την σχέση που έχει σήμερα με τον Κρατερό Κατσούλη μετά το διαζύγιο τους, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδιά της λέγοντας αν είναι ή όχι αυστηρή μαμά.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν σκέφτεται να προχωρήσει τη ζωή της με μια νέα σχέση, αφού έχουν περάσει κιόλας πολλά χρόνια από τότε που χώρισε.

Η σχέση που έχετε με τον Κρατερό μετά το διαζύγιο είναι υποδειγματική.

Είναι θέμα προσπάθειας με πρώτη προτεραιότητα τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο τρόπος μας

Ως μαμά, είσαι αυστηρή;

Είμαι λίγο από όλα. Και αυστηρή, μπορώ να το πω αυτό, είμαι πολύ τρυφερή, γιατί αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουν πάρει τα παιδάκια μου, την αγάπη μου και την αγάπη του μπαμπά τους. Οπότε ξεκινάμε από αυτό ως βάση, αλλά, ναι, θέλω να υπάρχουν όρια. Θέλω να μπορούν να γίνουν σωστοί και καλοί άνθρωποι με αρχές και να μπορούν να γίνουν αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Κι έχω καταλάβει ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από πειθαρχία. Φυσικά και δεν είμαι με βούρδουλα, αλλά θέλω να υπάρχει μια τάξη στα πράγματα, γιατί αυτό βοηθά και τα παιδιά. Αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ, γιατί όλη μας η ημέρα είναι γεμάτη αγκαλιές, φιλιά και όπως γι' αυτά είναι σημαντικό και για μένα είναι ότι έχω αυτά τα δύο παιδιά και αισθάνομαι τυχερή.

Κατερίνα Καραβάτου παιδιά

Εκτός από την καριέρα και τη μητρότητα, έχεις σκεφτεί να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου σε προσωπικό επίπεδο;

Με τον τρόπο που το λες να βάλω ένα πλάνο στη ζωή μου αν θα ήθελα να ξαναπαντρευτώ, όχι. Απέχω πάρα πολύ από αυτό. Φυσικά θα ήταν όμορφο ένας άνθρωπος να έχει έναν σύντροφο δίπλα του, να έχει μια αγκαλιά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν το θέλει. Αλλά νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα έρχονται στη ζωή μας όταν είμαστε ανοιχτοί και έτοιμοι.