Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό - Πως είναι σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Ζακ Ιωαννίδης

Φωτογραφίες από βραδινή του έξοδο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό - Πως είναι σήμερα ο πρώην παίκτης του Big Brother, Ζακ Ιωαννίδης

O Ζακ Ιωαννίδης ήταν από τους παίκτες του Big Brother 2021 που κατάφερε να περάσει στον τελικό. Στη δοκιμασία που καθόρισε ποιος παίκτης θα εξασφαλίσει τη θέση του στον τελικό μαζί με τον Γρηγόρη Τσεκούρα και τον Χρήστο Βαρουξή κλήθηκαν να μπουν μέσα σε σιδερένια «κλουβιά», γεμάτα νερό και να προσπαθήσουν να ελευθερωθούν ανοίγοντας τα λουκέτα με τα οποία τους είχαν κλειδώσει. Νικητής αναδείχθηκε ο Ζακ, ο οποίος άνοιξε πρώτος τις κλειδαριές.

Έχει σπουδάσει στην Αμερική κινησιολογία και διαιτολογία, ενώ εργάζεται ως personal trainer τα τελευταία χρόνια. Στον ελεύθερο χρόνο του είχε δηλώσει πως ασχολείται με τη μαγειρική.

Δείτε επίσης: Εξαφανίστηκε λίγους μήνες μετά το Big Brother - Τι κάνει και με τι ασχολείται ο "Αντιδήμαρχος", Χρήστος Μακρίδης

Πως είναι σήμερα ο Ζακ του Big Brother

Πολλοί παίκτες του Big Brother έχουν εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως η νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη (δείτε τι κάνει σήμερα).

Ο Ζακ ωστόσο, πραγματοποίησε μια από τις πολλές σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του. Βρέθηκε στο opening γνωστής αλυσίδας φαγητού και φωτογραφήθηκε μαζί με άλλους καλεσμένους.

Όπως λοιπόν είδαμε, παραμένει το ίδιο γοητευτικός με τότε!

Ζακ Ιωαννίδης Big Brother

Σε συνέντευξη του το 2021, ο Ζακ Ιωαννίδης είχε αποκαλύψει πως πήρε μέρος στο Big Brother για το χρηματικό έπαθλο, καθώς ήθελε να δώσει μέρος των χρημάτων σε κοντινούς του ανθρώπους που είχαν ανάγκη, αλλά και για να δημιουργήσει το δικό του επαγγελματικό χώρο.

Μάλιστα, όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου αδερφού είχε σχέση και είχε πει όταν αποχώρησε: «Μπαίνοντας μέσα είχαμε πει κάποια πράγματα. Καταλάβαινε που έμπαινα. Ξέρει τι άνθρωπος είμαι. Οπότε δεν είναι κάτι που θα παρεξηγήσει. Και αυτό που έκανα μέσα, κάνω και έξω. Οπότε το να μου έλεγε αυτό πως το κάνεις έτσι, το έκανες αλλιώς, θα ήταν παράλογο. Αφού το ξέρεις. Οπότε δεν υπήρχε κάποιο θέμα σε όλο αυτό. Μια χαρά. Εδώ είναι το βασικό κομμάτι της εμπιστοσύνης».