«Του είχε πει ότι αυτό δεν μου αρέσει...» - H Άννα Μαρία Ψυχαράκη "άδειασε" τον Χάρη Βαρθακούρη

«Υπήρχε ένα χάος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Του είχε πει ότι αυτό δεν μου αρέσει...» - H Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) μέσα από την εκπομπή, «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να "κατακεραυνώσει" για τα καλά τον Χάρη Βαρθακούρη, ωστόσο ποιος ήταν ο λόγος; Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό γνωστός παρουσιαστής την έκραξε.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

«Στο Big Brother αδικήθηκα από όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν πειράζει, με δικαίωσε ο κόσμος. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με κανέναν, τους έχω μπλοκάρει όλους. Οι κριτές στο J2US δεν με συμπαθούσαν, γι’ αυτό και πάντα μου έβαζαν χαμηλές βαθμολογίες. Δεν με συμπαθούσαν, είχαν επικεντρωθεί περισσότερο στη σχέση που είχα με τον Χάρη Βαρθακούρη.

Με τον Χάρη δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις, υπήρχε ένα χάος. Με ενοχλούσε το γεγονός ότι ο Χάρης Βαρθακούρης όταν ανέβαζε στόρι, έβαζε το όνομά μου δίπλα στη Δανέζη. Εγώ του είχα πει ότι αυτό δεν μου αρέσει, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την κοπέλα. Εκείνος, όμως, το έκανε για ίντριγκα».

Χάρης Βαρθακούρης: Αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει κρατήσει με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά το J2US

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" τον Χάρη Βαρθακούρη λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο προκειμένου να γυριστεί η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία του με το J2US αλλά και για το ποια είναι η σχέση του πλέον με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά κάπου μέσα μου το πιστεύω…. ήταν πολύ τυχερές οι δύο κοπέλες που δεν κατάφερα να είμαι στον τελικό. Βλέποντας την Άννα Μαρία συνειδητοποίησα ότι ανεξαρτήτως κόντρας ένιωσα ότι δεν ένιωθε την ασφάλεια που νιώθει μαζί μου.

Δεν έχω μιλήσει με την Άννα Μαρία πέρα από ένα μήνυμα που της έστειλα σε αυτήν και στο Σταν για καλή επιτυχία…..Δεν έχουμε τίποτα να πούμε και μία χαρά να ήμασταν πάλι δεν θα μιλούσαμε…».