«Στη συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχω χιούμορ» - Η "αφοπλιστική" απάντηση του Μικρούτσικου στις απειλές της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στη συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχω χιούμορ» - Η

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 6/9 παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, σύμφωνα με τις οποίες ο δεύτερος έχει εμμονή μαζί της. Φυσικά, ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτά τα λόγια να περάσουν χωρίς κάποιο σχολιασμό και έτσι έδωσε την απάντησή του.

Ανέφερε, λοιπόν, πως όλα όσα έχει πει για την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν πάντα για το δικό της καλό και γι' αυτό και δεν θέλει να κάνει χιούμορ για την κατάσταση, γιατί θεωρεί το ζήτημα σοβαρό. Μάλιστα, οι συνάδελφοί του τόνισαν πως θα είχε ενδιαφέρον μία συνέντευξη μεταξύ τους.

Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη

«Στη συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχω χιούμορ, γιατί η προσέγγισή μου, πάντα, ήταν ανθρωποκεντρική, κριτική. Εγώ ό,τι πρότεινα στην ίδια και έχω πει και στο κανάλι, ήταν για το καλό της. Και με αυτή τη λογική, δεν πρόκειται εδώ πέρα να εξαντλήσω το χιούμορ μου, γιατί έχω χιούμορ να απαντήσω, γιατί η περίπτωση της Άννα Μαρίας δεν επιδέχεται μία τέτοιου είδους χρησιμοποίηση χιούμορ. Μόνο έννοια και η έννοια μου είναι να' ναι καλά και να μην ανησυχεί», είπε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις του για την πρώην παίκτρια του Big Brother

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή της, «άδειασε» τον Ανδρέα Μικρούτσικο και έτσι ο παρουσιαστής από τη μεριά του, το πρωί της Παρασκευής (17/6) θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει πως η στάση της Άννας Μαρίας είναι λάθος. Λίγους μήνες πριν, την κατηγόρησε ότι προσπαθεί να θυματοποιηθεί.

«Όταν μίλησα για τη συμπεριφορά της, η παραγωγή μου έλεγε να μην πειράζω την πρωταγωνίστρια. Εγώ της έκανα τις συνεντεύξεις. Αν έπαιζαν... να μην μιλήσω. Ήταν ένας άνθρωπος ικανός να σπάσει το στούντιο και μετά, να γελάει ασταμάτητα. Της ασκούσα μια στοιχειώδη κριτική και μου έλεγαν "μην της το πείτε αυτό, θα φύγει"», είπε χαρακτηριστικά.