''Ο Μικρούτσικος έχει εμμονή και εμπάθεια'' - Απειλεί να κινηθεί δικαστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

''Είναι απαράδεκτο''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ο Μικρούτσικος έχει εμμονή και εμπάθεια'' - Απειλεί να κινηθεί δικαστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Καταιγιστικές ήταν οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μέσω της «Super Κατερίνας» αναφορικά με όσους της έχουν προσάψει διάφορα κατά καιρούς μετά από την συμμετοχή της στο Big Brother, μεταξύ των οποίων και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Μεταξύ άλλων η δικηγόρος ανέφερε ότι σε επόμενες δηλώσεις του ίδιου αλλά και των υπολοίπων θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά.

Ο Μικρούτσικος πράγματι όλο αυτό το διάστημα έχει πει διάφορα εις βάρος της, όπως για το δύστροπο του χαρακτήρα της κατηγορώντας την ότι φερόταν άσχημα σε ανθρώπους της παραγωγής και του Big Brother, αλλά και του J2us.

Προειδοποιεί νομικά τον Μικρούτσικο η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Δήλωσε λοιπόν στην εκπομπή:

«Εδώ και δύο χρόνια κατά καιρούς δέχομαι προσβολές από μερικούς ανθρώπους της τηλεόρασης. Τρέφουν μια εμμμονή και μια εμπάθεια προς το πρόσωπό μου. Αυτή η συμπεριφορά τους με τις δημόσιες δηλώσεις τους είναι σαφώς αδικαιολόγητες και δίχως καμία λογική. Δεν τους γνωρίζω καν προσωπικά παρά μονάχα από την οθόνη της τηλεόρασης και κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου από το Big Brother.

Κάνουν δημόσιες δηλώσεις προβάλλοντας την προσωπικότητά μου. Και φυσικά δε μπορούν να το αρνηθούν αφού όλες αυτές οι δηλώσεις τους είναι αποτυπωμένες δημοσίως σε αναρίθμητα ειδησεογραφικά site καθώς και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Για αυτό καλό θα ήταν να αναθεωρήσουν και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους διότι είναι απαράδεκτο να προσπαθούν έως και σήμερα να λλοιώσουν τα λεγόμενά τους, όπου δημόσια με συκοφαντούν προσπαθώντας να με ρίξουν στα μάτια του κόσμου; Aφήνοντας πολλά άκυρα υπονοούμενα για τον χαρακτήρα μου».

Είπε στη συνέχεια πιο συγκεκριμένα:
«Το ότι δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά δικαστικά εναντίον αυτών δεν σημαίνει ότι θα δείξω την ίδια υπομονή για την επόμενη φορά που θα με συκοφαντήσουν να ξέρουν πως ο κόσμος μου ζητάει χρόνια να πάρω θέση και να βάλω ορισμένους στη θέση τους. Ήρθε η στιγμή να το κάνω την επόμενη φορά αφού, όσο χρόνο και αν τους έδωσα δεν αναλογίστηκαν ούτε εκτίμησαν την ευκαιρία που τους έδωσα.

Ένας από αυτούς που συνεχίζουν να δείχνουν μια εμμονή, μια εμπάθεια είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έχω και αποδείξεις και επιχειρήματα ώστε την επόμενη φορά που οποιοσδήποτε από το χώρο της τηλεόρασης με προσβάλει θα αντιδράσω όχι σε ένα τηλεοπτικό πλατό αλλά στη δικαστική αίθουσα», έκλεισε η δικηγόρος.

Με τι ασχολείται πλέον μετά το Big Brother;

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπορεί να απασχόλησε λίγο μετά την νίκη της στο Big Brother, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί από παντού. Παρόλο που έχει δηλώσει πως της αρέσει η τηλεόραση, μένει μόνιμα στην Κρήτη όπου διατηρεί και το δικηγορικό της γραφείο.

Ωστόσο, πρόσφατα δέχτηκε μια αναπάντεχη πρόταση, την οποία φαίνεται πως δεν αρνήθηκε. Βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση και τη δικηγορία, αλλά με την... ομορφιά.

Συγκεκριμένα, δέχτηκε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμός Ομορφιάς για άνδρες που θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιουνίου στο κέντρο GALEA στην παραλιακή του Ηρακλείου της Κρήτης, με σκοπό να περάσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης του κόσμου κατά του πολέμου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη big brother