Εξαφανισμένη από παντού μετά την νίκη της στο Big Brother - Τι δουλειά κάνει σήμερα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Το νέο της επαγγελματικό βήμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη από παντού μετά την νίκη της στο Big Brother - Τι δουλειά κάνει σήμερα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

H Άννα Μαρία Ψυχαράκη είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες νικήτριες ριάλιτι και όχι άδικα, η συμπεριφορά της μέσα στο Big Brother έφερε πολλές εντάσεις μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Μάλιστα, ένας τσακωμός της με την Δανέζη έγινε viral.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μπορεί να έκανε μερικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο, από τότεε κρατάει χαμηλό προφίλ.

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret και ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, σε περίπου έναν μήνα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έχει συναντήσεις με κάποια κανάλια, αφού έχει δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες και θέλει να συζητήσει, αφού και η τηλεόραση είναι κάτι που της αρέσει.

Μέχρι σήμερα η Άννα Μαρία βρισκόταν στην Κρήτη όπου κατάγεται και διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο.

Οι σχέσεις Ψυχαράκη - Βαρθακούρη μετά το J2US

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» "τσάκωσε" τον Χάρη Βαρθακούρη λίγο πριν φύγει για το Λονδίνο προκειμένου να γυριστεί η νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Τζέιμς Καφετζή.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων παραχώρησε δηλώσεις όπου αναφέρθηκε για την εμπειρία του με το J2US αλλά και για το ποια είναι η σχέση του πλέον με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Δεν μπορώ να το ξέρω αλλά κάπου μέσα μου το πιστεύω…. ήταν πολύ τυχερές οι δύο κοπέλες που δεν κατάφερα να είμαι στον τελικό. Βλέποντας την Άννα Μαρία συνειδητοποίησα ότι ανεξαρτήτως κόντρας ένιωσα ότι δεν ένιωθε την ασφάλεια που νιώθει μαζί μου.

Δεν έχω μιλήσει με την Άννα Μαρία πέρα από ένα μήνυμα που της έστειλα σε αυτήν και στο Σταν για καλή επιτυχία…..Δεν έχουμε τίποτα να πούμε και μία χαρά να ήμασταν πάλι δεν θα μιλούσαμε…».