«Υπάρχει ένα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Λένας Δροσάκη μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με το Μπουρδούμη

Μετά από 3 χρόνια γάμου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τρίτη 4/4 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσα από το Πρωινό μας μια είδηση ''βόμβα'' θα λέγαμε, καθώς έγινε γνωστό, πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πήραν την απόφαση την τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής αποκαλύφθηκε παράλληλα, πως το πρώην ζευγάρι πέρασε πρώτα από τη φάση της διάστασης και στη συνέχεια ήρθε η οριστική απόφαση του διαζυγίου μετά από 3 χρόνια γάμου!

Σε κάθε περίπτωση, όλα είναι ακόμα φρέσκα, νωπά και μέσα από τις πρώτες δηλώσεις, που έκανε στο Πρωινό μας η ηθοποιός ξεκαθάρισε, πως θέλει να δώσει έμφαση στο κομμάτι του παιδιού της, μιας και είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα (δείτε εδώ την τελευταία συνέντευξη της Δροσάκη πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός).

Ο λόγος για το μικρό Αναστάση, ο οποίος αποτελεί αδυναμία τόσο για το έναν ηθοποιό όσο και για τον άλλο με τους δύο να επικεντρώνονται από εδώ και στο εξής στο μεγάλωμα του.

Οι πρώτες δηλώσεις της Λένας Δροσάκη μετά την αποκάλυψη του χωρισμού της με το Μπουρδούμη

«Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία, που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια», είπε η Λένα Δροσάκη.

Η αναιγματική ανάρτησή της Δροσάλη λίγες εβδομάδες πριν μαθευτεί ο χωρισμός

Η ηθοποιός, μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες, όταν κανείς δεν γνώριζε την είδηση του χωρισμού, είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που τώρα, μετά από όσα μαθεύτηκαν, βγάζει νόημα...

«Μια μέρα θα έχω όλα όσα προσεύχομαι να έχω. Το πιστεύω πραγματικά», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.