«Με πλησίασε ένα κορίτσι, ήταν βουρκωμένη» - Το συγκινητικό περιστατικό της Μπάρκα στα μπουζούκια

Όσο η παρουσιάστρια τα ''έσπαγε'' στη Βανδή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη 4/4 μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει, Πάμε Δανάη με την ίδια να αποκαλύπτει ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό, που έζησε σε βραδινή της έξοδο στα μπουζούκια.

Με αφορμή λοιπόν τα πολλά και διαφορετικά σώματα, που υπάρχουν η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει, πως ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα δε είμαστε ανοιχτοί στο θέμα των κιλών, αφού οι περισσότερες εταιρείες με ρούχα είναι εστιασμένες στα αδύνατα σώματα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με αφορμή το παραπάνω θέμα, πως πρόσφατα σε βραδινή της έξοδο στα μπουζούκια την πλησίασε ένα κορίτσι και της εκμυστηρεύτηκε, πως χάρει σε εκείνη έβαλε πρώτη φορά μαγιό στα 26 της (δείτε εδώ πως ξεφάντωσε εκείνο το βράδυ η Μπάρκα).

Το συγκινητικό περιστατικό που έζησε η Δανάη Μπάρκα σε έξοδό της

«Καθίστε στο σπίτι σας μια μέρα και δείτε τις διαφημίσεις. Από τα 10 λεπτά αν πάρουμε των διαφημίσεων θα δούμε, θα δείτε σε όλες τις εταιρίες αρωμάτων, καλλυντικών, μαλλιών, οτιδήποτε, να είναι τα πρότυπα, αυτά τα πανέμορφα, αλαβάστρινα πρότυπα και δέρματα και κορίτσια, σαν κοσμήματα πανέμορφες. Η μία διαφήμιση, είναι ελάχιστες οι εταιρίες, που λένε να σου πω ''Υπάρχουν όλα εκεί έξω''.

Τα πράγματα δυστυχώς δε βελτιώνονται και αν θέλετε να μιλήσουμε σε πιο προσωπικό επίπεδο, το λέω και ως παθούσα. Δηλαδή, το ότι πήγα την Παρασκευή, το Σάββατο, που βγήκαμε με τους φίλους μας και με πλησίασε ένα κορίτσι μέσα στο νυχτερινό μαγαζί, που ήταν βουρκωμένη και μου είπε, ότι θέλω να σου πω κάτι: ''Είμαι 26 και πρώτη φορά έβαλα μαγιό πέρυσι, επειδή βγήκες εσύ στην τηλεόραση''.

Δεν το λέω υπέρ μου, το ξεχνάμε αυτό. Όταν ένας άνθρωπος είναι 26 χρονών και έχει ένα διαφορετικό σώμα και τολμάει πρώτη φορά να βάλει μαγιό σε αυτή την ηλικία, σημαίνει ότι κάποιοι άνθρωποι, όχι απλά τον έχουν ευνουχίσει, τον έχουν κατακεραυνώσει με τα σχόλιά τους. Είναι ντροπή, έχουμε 2023!», είπε η Δανάη Μπάρκα.