"Τα έσπασαν" μέχρι το πρωί - Βίντεο από το ξεσάλωμα της Μελίνας Νικολαΐδη δίπλα στον Πολυχρονιάδη στα μπουζούκια που τραγουδά η Βανδή

Αχώριστες μαμά και κόρη και αγόρι! Μαζί τους ήταν και η Μπάρκα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Το βράδυ του Σαββάτου 1/4 προβλήθηκε άλλο ένα επεισόδιο του Just The 2 of Us στο οποίο συνέβησαν πολλά. Από τη μία είδαμε τον Νίκο Κοκλώνη να ουρλιάζει και από την άλλη την Δέσποινα Βανδή να "παγώνει" στη σκέψη της πρότασης γάμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αφού τελείωσε το σόου, όμως, ακολούθησε μεγαλύτερος χαμός!

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία είχε βρεθεί νωρίτερα και στα παρασκήνια του σόου, πήγε μαζί με την μελαχρινή τραγουδίστρια και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η πρώτη και "τα έσπασαν" μέχρι το πρωί. Δίπλα του, βέβαια, ήταν και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ο οποίος είναι σύντροφος της Μελίνας και όποτε εκείνη έρχεται στην Ελλάδα κάνοντας διάλειμμα από τις σπουδές της, είναι αχώριστοι!

Ξεσάλωσαν δίπλα στην Βανδή, Μπάρκα και Νικολαΐδη στα μπουζούκια

Τα story της παρουσιάστριας του MEGA έδιναν και έπαιρναν και σε αυτά φαινόταν ξεκάθαρα πως η νεαρή το διασκέδαζε στο έπακρο, αφού χόρευε όλη την ώρα, όπως και η Δανάη Μπάρκα, με την οποία φαίνεται πως έχουν πολύ καλές σχέσεις μητέρα και κόρη.

Η στιγμή που η Μελίνα αποθέωσε τον Μπισμπίκη στο θέατρο

Η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και θέλουν να περνάνε χρόνο μαζί. Εκτός του ότι μητέρα και κόρη είναι ίδιες εμφανισιακά, φαίνεται πως έχουν και πολλά κοινά. Μάλιστα, η μια στηρίζει την άλλη σε κάθε βήμα και απόφαση.

Από την αρχή λοιπόν που η τραγουδίστρια γνώρισε τον Βασίλη Μπισμπίκη στην κόρη της - όπως όλα δείχνουν - τον συμπάθησε. Για αυτό άλλωστε έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Πάρο (δείτε εικόνες).

Να σημειωθεί πως όταν είχε επικρατήσει χαμός με ένα βίντεο του ηθοποιού να χορεύει ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και φιλήθηκαν επί σκηνής, η Μελίνα τους είχε υποστηρίξει με ανάρτηση στα social media, παρά τα αρνητικά σχόλια που είχαν ακουστεί στις εκπομπές και είχαν γραφτεί στο twitter.

Χθες 31/3, η Μελίνα Νικολαΐδη βρέθηκε στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και παρακολούθησε την παράσταση, “Έγκλημα και Τιμωρία”, την οποία σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μπισμπίκης και πρωταγωνιστεί κιόλας.

Μετά το τέλος της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο με τους ηθοποιούς να υποκλίνονται και όλοι να χειροκροτούν.