«Δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση! Προσωπικά...» - Απασφάλισε η Έφη Σαρρή για την σχέση Βανδή με Μπισμπίκη

Το σχόλιό της για την σχέση που έχει συζητηθεί όσο καμία τον τελευταίο καιρό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση! Προσωπικά...» - Απασφάλισε η Έφη Σαρρή για την σχέση Βανδή με Μπισμπίκη

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την Μαίρη Αργυριάδου μίλησε το πρωί της Τρίτης 4/4 η Έφη Σαρρή, η οποία δεν δίστασε να αναφερθεί στις συνήθειές της αλλά και στα ακραία πράγματα που έχει κάνει σε μία σχέση.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, η τραγουδίστρια σχολίασε και την σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, μια σχέση που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων, λόγω της έντονης εκδήλωσης αγάπης (δείτε εδώ αν θα παντρευτούν τελικά ή όχι).

Το σχόλιο της Έφης Σαρρή για τον έρωτα Βανδή - Μπισμπίκη

«Ποιος ασχολείται με το σεξ πια; Είναι τόσο παρωχημένο. Εννοείται ότι έχω τσεκάρει κινητό συντρόφου μου. Έχω παρακολουθήσει σχέση μου και έχω βγει 1-2 φορές με άνθρωπο που μου έκανε καμάκι από τα social αλλά δεν, όχι....

Όταν ταξιδεύω παίρνω τα δικά μου μαξιλάρια. Δεν μαγειρεύω, δεν σιδερώνω και δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Όταν έχω σχέση, ο σύντροφός μου κοιμάται σε άλλο δωμάτιο.

Παλαιότερα έχω απατήσει αλλά πλέον δεν το εξασκώ. Στο κινητό μου έχω φωτογραφίες που είναι λίγο παραπάνω σέξι. Από την ζωή μου λείπει ένας πάρα πολύ δυνατός έρωτας. Δεν λέω σύντροφος γιατί τι να τον κάνω; Έχω τους φίλους μου. Δεν με εκφράζει το one night stand και εννοείται πως είναι κέρατο. Έχω παρακολουθήσει σύντροφό μου σαν ντετέκτιβ, φορούσα μαύρη περούκα», ανέφερε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Για την σχέση Βανδή – Μπισμπίκη: «Προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύει αυτού του είδους η έκθεση. Εξ ου και δεν θα δεις ποτέ καμία φωτογραφία μου στον Τύπο».