«Συγγνώμη...» - Η αντίδραση του Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για το σχόλιο της μητέρα της Μακρυπούλια στο Instagram

Τι του έγραψε και γιατί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Συγγνώμη...» - Η αντίδραση του Χατζηγιάννη όταν τον ρώτησαν για το σχόλιο της μητέρα της Μακρυπούλια στο Instagram

Το καλοκαίρι του 2021 έγινε γνωστό πως Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια χώρισαν οριστικά έπειτα από 12 χρόνια πορείας. Μπορεί πολλοί να θεωρούσαν πως το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο τελικά πήρε ο κάθε ένας τον δικό του δρόμο.

Από τότε μόνο μια φορά τους είδαμε μαζί (δείτε που) ενώ έχουν αλλάξει εντελώς ζωή. Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα, πλέον έχει κάνει μια παύση στην μουσική και ασχολείται με την πολιτική, αφού εκλέχθηκε Υφυπουργός πολιτισμού στην Κύπρο.

Από την άλλη η παρουσιάστρια απολαμβάνει την εργένικη ζωή, περνώντας χρόνο με φίλους και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να διασκεδάζει στα μπουζούκια του Αντώνη Ρέμου.

Έκπληξη ωστόσο προκάλεσε, ένα σχόλιο της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια σε ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη που είχε κάνει σχετικά με την υγεία του και ένα ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες - δείτε την ανάρτηση.

Η αντίδραση του Χατζηγιάννη στο σχόλιο της μητέρας της Μακρυπούλια

Η κάμερα λοιπόν της εκπομπής Πρωινό που συνάντησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε εκδήλωση, τον ρώτησε για το σχόλιο.

«Αισθάνομαι συγκινημένος και ιδιαίτερη τιμή. Μπορεί να είναι ένα νεοσύστατο υπουργείο αλλά μέρα με την ημέρα, βήμα βήμα, το δυναμώνουμε και αυτό για να ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις. Δέχτηκα κάποιες επιθέσεις αλλά να σας πω ότι ακόμη και αυτό κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη για μένα είναι ευλογία», ανέφερε αρχικά.

«Η στροφή αυτή στον πολιτισμό δεν απέχει πάρα πολύ από την προηγούμενη ιδιότητα μου. Στην μουσική βάζω μια άνω τελεία, γιατί με τίποτα δεν μπορεί να με εγκαταλείψει. Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μου», είπε στην συνέχεια.

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της: «Η περιπέτεια υγείας είναι στο χέρι η οποία σε ένα ολίσθημα εκτός Ελλάδος, είναι ένα μικρό καταγματάκι το οποίο επουλώνεται σιγά σιγά».

«Συγγνώμη πρέπει να πάω» ανέφερε ο καλλιτέχνης και αποχώρησε, χωρίς να απαντήσει για το σχόλιο της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια.