Σέρρες: «Πρέπει να γράψω τον δεύτερο κύκλο χωρίς να έχω τον Πάνο στο μυαλό μου και είναι...» - Συγκινεί ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας πολλές φορές και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σέρρες: «Πρέπει να γράψω τον δεύτερο κύκλο χωρίς να έχω τον Πάνο στο μυαλό μου και είναι...» - Συγκινεί ο Γιώργος Καπουτζίδης

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε χθες, Δευτέρα 3/4 ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγες μέρες μετά την προβολή του πρώτου κύκλου της σειράς «Σέρρες» στον ΑΝΤ1 που έγραψε ο ίδιος και αγαπήθηκε εξαιρετικά πολύ από το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Στο τελευταίο επεισόδιο, μάλιστα, μια σκηνή συγκίνησε ιδιαίτερα πολύ τους τηλεθεατές και αυτή ήταν του Οδυσσέα (Πάνος Νάτσης) με τον πατέρα του (Γιώργος Γάλλος) όπου συγκεκριμένα ο δεύτερος του είπε «σ’ αγαπώ ό,τι κι αν είσαι, για όλα όσα είσαι, έτσι όπως είσαι».

Φυσικά, το Twitter τους αποθέωσε και αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο ηθοποιό με πολύ συγκινητικά λόγια (δείτε εδώ τα tweets του κόσμου).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τις Σέρρες

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, λοιπόν, είπε:

«Το κλειδί είναι η αγάπη. Τις όποιες διακρίσεις έχουν βασανίσει τους ανθρώπους, τις έχει βάλει ο ίδιος άνθρωπος για τον άλλον άνθρωπο, καμία ανώτερη δύναμη, ούτε η φύση. Ο άνθρωπος μπορεί να τις εξαλείψει αυτές τις διακρίσεις και αυτό έδειξαν οι Σέρρες.

Δεν ακούσαμε τον γιο να λέει σ’ αγαπώ και είναι τραγικό αυτό που συνέβη γιατί κανονικά θα έπρεπε να μπει. Να τα λέμε αυτό που αισθανόμαστε γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας πολλές φορές. Δεν έβαλα τον Οδυσσέα να λέει “σ’ αγαπώ” γιατί σκεφτόμουν να τον βάλω στον δεύτερο κύκλο και θα ήθελα ο δεύτερος κύκλος να έχει ένα πολύ ωραίο και μεγάλο “σ’ αγαπώ” από τον Οδυσσέα προς τον μπαμπά.

Μπορεί αυτή η σκηνή όπως την έχω φανταστεί να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που έχω να γράψω τον δεύτερο κύκλο γιατί όταν συμβαίνει κάτι όπως αυτό που συνέβη με τον χαμό του Πάνου, χάνεις και τη χαρά σου και το κίνητρό σου και τη φιλοδοξία σου και την δύναμή σου, τα χάνεις όλα και πρέπει να ξανά ξεκινήσεις από το μηδέν.

Αυτό το ότι πρέπει να γράψω τον δεύτερο κύκλο χωρίς να έχω τον Πάνο στο μυαλό μου είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω στα 20 χρόνια που γράφω και θα κάνω ό,τι καλύτερο, ότι μπορώ. Έχω ξεκινήσει να γράφω και θα το κάνω για τους ανθρώπους που αγάπησαν τόσο πολύ αυτή τη σειρά και τους άγγιξε μες την ψυχή τους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.