"Λύγισε" η Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Το βράδυ νέκρωσα! Όταν είδα ότι έχασα σχεδόν το πρόσωπό μου ήθελα να αυτοκτονήσω»

«Δεν ήθελα να πηδήξω από τον 10ο γιατί με ανατρίχιαζε ο διαμελισμός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Σοκ προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή χθες 3/4, πως η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη, έπειτα από πλαστική στα χείλη της, έφτασε να δίνει μάχη για τη ζωή της. Πλαστικός χειρούργος με καταγωγή από την Ελλάδα, της συστήθηκε ως ειδικός και της πρότεινε να αφαιρέσει το υλικό που είχε βάλει στα χείλη της για να τα μεγαλώσει, ωστόσο, η επέμβαση είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν ακόμη 7 και 40 εβδομάδες ενέσεις, καθώς το πάνω χείλος της σάπισε.

Οι εικόνες από το πρόσωπο της με το νεκρό δέρμα αλλά και το πως έγινε μετά τα χειρουργεία συγκλονίσουν και οι φωτογραφίες είναι πολύ σκληρές - δείτε τες εδώ.

Η πρώτη συνέντευξη της Κατερίνας Πλουμιδάκη και η σοκαριστική περιγραγή

Σήμερα 4/4, η Κατερίνα Πλουμιδάκη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα τα όσα συνέβησαν στη ζωή της από το 2021 που έκανε την πρώτη επέμβαση, μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως περιμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί δικαστικά, καθώς έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες με τους δικηγόρος της στην Αμερική.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως στην εκπομπή της άφησαν στο τραπέζι ένα ποτήρι νερό με καλαμάκι, καθώς δεν μπορεί να πιεί κανονικά, αφού δεν έχει την αίσθηση της αφής στο πάνω χείλος.

«Ήμασταν στο Βέιλ στο Κολοράντο με τον άντρα μου, περπατάγαμε στον δρόμο, μιλάγαμε ελληνικά μας προσέγγισε ένας Έλληνας, μας έπιασε την συζήτηση και στα πέντε λεπτά με ρωτάει “Τι έχεις κάνει στα χείλη σου;”. Εγώ πριν 30 χρόνια είχα βάλει κολλαγόνο. Ενδιάμεσα δεν τα είχα πειράξει ποτέ αλλά αυτός στην πορεία άρχισε κάνει κοκκιώματα, οπότε με ενοχλούσαν για αυτό πήγα να το βγάλω.

Αυτός μου συστήθηκε σαν πλαστικός χειρούργος φοβερός στην Φλόριντα και μου είπε οτι αυτό είναι εγχείρηση ρουτίνας. Ήταν τέλη Νοεμβρίου του 20 και 19 Ιουλίου του 2021 έκαναν την εγχείρηση.

Στην διάρκεια της επέμβασης μου είπε οτι είναι πολύ ευχαριστημένος. Κάποια στιγμή μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί έβγαλε κομμάτι του μυώς μου δεξία και μου λέει ότι έβγαλα ένα σουβλάκι, τυλιγμένο σε σιλικόνη, αυτός νόμιζε ότι είναι σιλικόνη εκείνη την στιγμή, δεν έχει σημασία. Αυτό όμως το λεγόμενο σουβλάκι, κατέληξε στον τενεκέ των σκουπιδιών, ο μυς μου δηλαδή. Εγώ εντωμεταξύ του ζήτησα μετά να δω αυτή την περιβόητη ουσία και μου λέει το πέταξα στα σκουπίδια. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί εγώ το υλικό ήθελα να δώ. Απλά μου έκαναν εντύπωση τα λόγια του ότι αυτό που έβγαλε το κομμάτι του μυώς είναι ο λόγος που σήμερα δεν έχω μυ, ο λόγος που χρειάζομαι καλαμάκι για οτιδήποτε πως είναι διότι ο σφιγκτήρας μυς που είναι κυκλικός στο δικό μου πρόσωπο δεν υπάρχει. Έτρωγα εννέα μήνες με καλαμάκι», αποκάλυψε αρχικά.

Έβλεπα πως συνεχίζει έτσι και με ενημέρωσε ο γιατρός δεν είχα καλή επούλωση. Την Τρίτη στις μου είπε θα κάνουμε ένεση με αιμοπετάλια για επούλωση. Είχε αμφιβολίες να το κάνει αλλά μετά το κάνει. Όλα καλά φεύγω. Το βράδυ νεκρώνω. Έμεινα δέκα ημέρες με το νεκρό δέρμα. Μπορούσε να πεθάνω. Την σοβαρότητα ποτέ δεν μου την είπε», και μετά από λίγο ξέσπασε σε κλάματα.

«Ήθελα να αυτοκτονήσω, τις μεθόδους σκεφτόμουνα. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ μπαλκόνι και διαμελισμούς, οπότε μετά τα χάπια που είχα ήταν τα ζάναξ και σκεφτόμουν πόσα θέλει για να μην μείνεις φυτό. Ο άντρας μου ήταν δίπλα μου, ήταν κομμάτια», εξομολογήθηκε.

«Έκανα 7 χειρουργεία και πάνω από 40 βδομάδες ενέσεων. Θα συνεχίσω τις ενέσεις για άλλο ενάμιση χρόνο. Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να χειρουργηθώ. Τα νεύρα θέλουν χρόνια για να συνδεθούν», αποκάλυψε.