«Αυτό ήταν σαν να καρφώθηκα!» - Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον νονό του μωρού της Ιωάννας Μαλέσκου

«Δεν θέλω να μιλάω για τον γάμο, γιατί...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό ήταν σαν να καρφώθηκα!» - Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον νονό του μωρού της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά και φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά, αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον καλό της, με πολιτικό γάμο, υπό άκρα μυστικότητα (δείτε εδώ την μοναδική φωτογραφία που υπάρχει από τις ετοιμασίες που έκανε για το μυστήριο).

Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, ρωτήθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ένας από τους καλούς φίλους της παρουσιάστριας, που ήταν και από τους πρώτους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη της. Ο ίδιος απάντησε μέσα από την κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 4/4 και εξήγησε πως δεν θέλει να εκμεταλλεύεται την σχέση του με εκείνη για προβολή, γι' αυτό και προτιμά να μη μιλά γι' αυτά τα ζητήματα στις κάμερες. Η απάντησή του, ωστόσο, για τον νονό του παιδιού προκάλεσε μεγάλο ντόρο.

Η αποκάλυψη του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τον γάμο της Μαλέσκου με τον Δανιά και τον νονό του παιδιού

«Δεν μπορούσα ποτέ τους ανθρώπους που καπηλεύονται κάποιες προσωπικές τους σχέσεις με λαμπερά πρόσωπα για να προβληθούν, γι’ αυτό και δεν θέλω να μιλάω για τον γάμο. Γιατί ο γάμος είναι κάτι σημαντικό, ιερό, που στην τελική μιλάμε για πολιτικό, δεν μιλάμε και για το απόλυτο σόου που είναι ο θρησκευτικός. Που θέλω να καταλήξω; Θα πω, ως Μαλέσκου θα το πω αυτό, είναι ατάκα που μου κάνει λίγο Μαλέσκου, ότι προφανώς για να υπάρχει δύο μέρες τόσος καπνός, υπήρξε και φωτιά», είπε χαρακτηριστικά.

Και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι ο νονός του μωρού, απάντησε: «Λες; Όχι αυτό ήταν σαν να καρφώθηκα! Δεν ξέρω τίποτα».

Η πρώτη φωτογραφία της παρουσιάστριας με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Οι δυο τους κράτησαν την σχέση τους κρυφή για αρκετό διάστημα και παρόλο που κάποια στιγμή αυτή διέρρευσε προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι' αυτό και δεν ανέβαζαν ποτέ στα social media τους βίντεο και φωτογραφίες τους. Τώρα όμως, που τα πράγματα είναι επίσημα, εφόσον παντρεύτηκαν κιόλας, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει αυτό το βήμα και την Δευτέρα 3/4 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

«Σου βγάζω το καπέλο (σου)», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Δανιάς