Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άτομο! Είμαι 56 και είναι...»

«Είναι πάρα πολύ ώριμη για την ηλικία της. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άτομο! Είμαι 56 και είναι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος με παρουσιαστές την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 4/5 ο Χρήστος Δάντης. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η σχέση τους έγινε γνωστή πέρσι, όταν η αθλήτρια έλαβε συμμετοχή στο Survivor, παρόλα αυτά ήταν μαζί ήδη 3 χρόνια πριν κυκλοφορήσει η είδηση.

Ο Χρήστος Δάντης μάλιστα, στηρίζει πολύ την αγαπημένη του. Όταν είχε αποβληθεί η Ασημίνα από το Survivor All Star είχε δηλώσει πως είναι στην διάθεση της παραγωγής τα κινητά τους για να αποδειχθεί πως δεν είχε κάνει καμία παράβαση (δείτε ποιος το είχε στήσει όλο για να την διώξουν).

Στην εκπομπή Έλεος λοιπόν, η τραγουδιστής μίλησε με πολύ όμορφη λόγια για την σύντροφό του, σχολιάζοντας την διαφορά ηλικίας τους.

Τα λόγια του Δάντη για την διαφορά ηλικίας με την Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Είναι πάρα πολύ ώριμη για την ηλικία της. Είναι 23 ετών και είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι έφηβος, από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται αυτόματα. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια», σχολίασε αρχικά.

«Νομίζω ότι δεν παίζουν ρόλο αυτά. Ο καθένας συνήθως σχολιάζει αρνητικά ό,τι δεν μπορεί να κάνει ο ίδιος. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος και ναι μεν στην αρχή αυτό το πράγματα με τρόμαξε και εμένα γιατί ένιωσα έλξη για ένα νεότερο άτομο αλλά αυτό το πράγμα δεν το ελέγχεις. Έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις που λένε», συνέχισε - δείτε πως έγινε η γνωριμία τους.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με την αποβολή της από το Survivor All Star, λέγοντας πως κατηγορείται για κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Η Ασημίνα μάλιστα, ήταν πίσω από τις κάμερες.

«Κατηγορείται για κάτι που δεν συνέβη και μάλιστα, νομίζω ότι φαίνεται κιόλας από το γεγονός ότι και τις δυο κοπέλες τις εξαφάνισαν χωρίς να πουν την γνώμη τους, χωρίς να πουν τίποτα. Εμείς δεν είχαμε επικοινωνία. Υπερέβαλα όταν είπα για άρση απορρήτου. Ποιος θα έπαιρνε ή εμένα ή την οικογένεια της σε ένα από όλα. Ελάτε ανοίξτε τα», ανέφερε μεταξύ άλλων.